Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

Buna ,seara detin un logan preferance fabricatie 2005.vreau sa ii activez computerul de bord. Daca poate cineva sa imi dea si mie un dump as fi recunoscator,din cate am citit si am inteles ar trebui reprogramata memoria ,asa e?

Spune ce ver de soft ai in bord ( probabil 6001) si citi km sa aiba, si-ti dam un dump cu CB.Multumit ?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua, am si eu nevoie de un dump pentru un logan diesel cu activare computer de bord masina e din 2006 si are 152414 km.Ms. anticipat.

Spune-ne ce soft ai acum pe masina si te ajutam ( poate fi soft 6001, 7101 sau 7111 ).
Link spre comentariu

Cum pot sa aflu treaba asta?

Nu te supara pe mine, dar daca nu stii cum sa afli ver soft a TB, crezi ca ai sa poti rescrie prom-ul ?

Aflarea ver soft a TB probabil scrie in manualul de utilizare al masinii si sigur scrie in manualul de reparatii.

De unde gasesti manualul de reparatii ? ....Te descurci tu ...

:speriat Nu-i asa greu ...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator bogdan58

Salut. ma poate ajuta cineva cu scrierea de Km in 93c56. Am inteles de la un user ca pt. a afla crc-ul trebuie sa scad din FFFF=65535 val. maxima nr. de Km. Am incercat si am reusit doar la Km pana la val. maxima FFFF. Yo am 68484 km cum procedez sa aflu crc-ul, ca nr. de km este mai mare decat FFFF.Multumesc

Link spre comentariu

Citeste si tu dump-ul pus de fratello mai sus, ala cu 152430km si poate te prinzi !Daca nu, nu e vina noastra, multumeste la mama-natura nu noua ! :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator bogdan58

pana la 65535 km am reusit sa calculez dar ce trece de 65535 (FFFF) nu imi iese si am cerut si yo un ajutor cum se calculeaza daca vrea cineva sa spuna

Link spre comentariu

E foarte complicat, trebuie sa stii sa rezolvi ecuatii diferentiale, se invata in anul 2 sem2, la politehnica ! :daAcum, asa pentru tine doar, ca esti de-al nostru, un hint : aplici FFT ( cred ca stii macar fast Fourier transformer nu ? ) asupra dump-ului si o sa-ti iasa !

Link spre comentariu
Vizitator AlBaTrOsUl

ca tot e vorba de bordul de la logan, si-a completat cineva calculatorul de bord de la doar cantitatea de combustibil, kilometraj instant si total, ceas, indicator temp apa si cant benzina si ceas, la restul, cu distanta pana la benzinarie, consum, .... si restul...nu le mai stiu pe toate :))am 1.2 MPI 16V luat de curand CHEL...buget de student...in primul rand urmeaza sa-mi fac luminile in portbagaj ca n-am deloc, o inchidere centralizata neaparat, dar totusi sa nu neglijez informatia primita de la bord si acolo ca si la LOGAN AMBIANCE precum si la PREFERANCE (care il am eu), n-are decat ceas, indicator la apa si benzina, kilometraj instant si total si masuratoare benzina in litri......am gasit acea minunata mufa in bord in dreapta, am un prieten la DACIA la service dar ca sa scutesc anumite taxe vreau sa procur acel soft mai ieftin sau chiar in stil romanesc(moca) si doar sa mi-l aplice amicu meu....CEVA SFATURI?

Link spre comentariu

pana la 65535 km am reusit sa calculez dar ce trece de 65535 (FFFF) nu imi iese si am cerut si yo un ajutor cum se calculeaza daca vrea cineva sa spuna

Pentru cine vrea pot sa fac kilometrajul de logan cu oricati km doriti numai sa am dumpul din memorie.Imi dati un pm sa vad ca aveti nevoie si va rezolv ,gratis binenteles.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări