Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Milkman

in primul rand , invata sa citesti sau sa cauti pe forum inainte de a pune intrebari, 2. cauta logan firmware editor

Ai incercat sa schimbi setarile turometrului cu LFE26?? Eu am incercat si nu merge, asa ca nu mai fi asa vehement..
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mihai1677

Mda. O alta solutie? Am incercat cu editorul, iti dau un exemplu in dump original ptr 1000rot am 1hz, si 50hz ptr 7000rot. am rescris si alt dump cu modificari si tot nu merge.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator xcinci

Salut, am tot cautat logan firmware editor 2.1 si nu l-am gasit. Ma puteti ajuta careva?

Stiti de unde as putea sa-l downloadez

sau daca il are cineva si ar putea sa mi-l trimita pe un mail.

Astept orice fel de informatie ( [email protected] )

Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator djcristi

Pentru cine mai are nevoie de modificat km la logan Trimit prin posta memoria cu nr dorit de kilometrii, modificat cu dispozitiv profesional. Deci veti primi o noua memorie + noul continut .

Detalii pe " [email protected]"

ti se pare ca suntem in piata aici? oricum mi-a placut partea cu 'dispozitiv profesional' :))))

apropo, serviciul care il oferi tu este caz penal si cred ca stii cu ce se sanctioneaza.

rog un administrator sa stearga postul de mai sus si eventual sa-i dea un warning ca nu citeste regulile forumului inainte sa posteze.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator marius_sv

Salut,Am activat CB la Logan, cu ajutorul unui prieten (el a citit + scris + lipit eprom-ul). Eu am facut montajul si modificarea manetei stergator. Multumesc colegilor pentru postarile lor. Mi-au fost de folos. Multumesc lui ciprian_agache pentru sfaturile lui, date prin mess.

Link spre comentariu

Buna ,seara detin un logan preferance fabricatie 2005.vreau sa ii activez computerul de bord. Daca poate cineva sa imi dea si mie un dump as fi recunoscator,din cate am citit si am inteles ar trebui reprogramata memoria ,asa e?Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine in privinta asta ,astept un mesaj pe forum sau la YM: marius_allymusicMultumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări