MoshuLeo Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Va rog mult resetati-mi si mie (este urgent)km de la valoarea 83029km la 80478km. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 M-am uitat cam tarziu la acest topic dar cu ce facut Loganul?93C56? sau din ce ai citit dumpul,poate te ajut eu Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Sau poate e facut cu Sagem,nici asta nu e oproblema,zi numa din ce ai citit dumpul,si ti-l modific Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 memoria este 93c56 cu soft 6001 Link spre comentariu
Vizitator cipul Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 salutare!Dump-ul pe care l-ai pus tu ori a fost modificat ori nu l-ai citit bine...el ar avea valoarea de km in jur de 41000! incearca sa il mai citesti o data si te pot ajuta... Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Cu ce program cititi voi km? Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Merge cu TachoSoft 12.7 si urmatoarele desigur.Eu am avut un "accident "la calculator si l-ampiedut ,incerc sa-l recuperez acum cu un program. Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Tachosoft doar citeste, nu?De scris.....? Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 De scris depinde ce programator ai si de sigur daca acel programator poate scrie tipul de memorie dorita.Daca ai programator "home made" se poate folosi pony prog sau icprog, dar desigur sunt foarte multe programe. Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Dupa cum vad te-ai descurcat MoshuLeo,cred,...pentru cei ce nu stiu,ca si mine la inceput,caci toti am fost incepatori si stiu situatia de incepator ,nimeni nu te ajuta ca se teme sa nu-i furi stiinta!! Deci dam jos integratul ala,93C56 in cazul de fata ,citim fisierul(dumpul)din el dupa care e prelucrat cu Tachosoft(care se afla pe net) se scrie din nou in cip fisierul prelucrat(cu Pony Prog e cel mai simplu) si se monteaza la loc.Normal nu e bine de facut asa ceva ,sa pacalesti noul cumparator al masinii stiind cati km are masina,si cu scule speciale la Service tot te afla ,dar in Romania inca merge. Numai bine! Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Ma refer la noua valoare a km, cu ce o scrii in .bin-ul obtinut de pe memorie.Tachosoft am vazut ca citeste km de pe un .bin, dar cum poti scrie valoarea noua?Eu am un program, dar vad ca obtin alte valori ale km fata de cele pe care le stiam eu. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Ti-am spus mai sus cuce se scrie ,nu citestice zicem aici?Cu PonyProg sau ICProg etc... Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Inca o data pt.prietenul nostru,, ssilvviu,,o explicatie motamo: citesti dumpul din cip cu Pony Prog,Tachosoft i-ti da sectiunea din dump pe care trebuie sa o modifici dupa Km care vrei,aia o modifici cu un Hex Editor,apoi salvezi dumpul modificat dupa care-l scrii tot cu Pony in cip din nou. Simplu de tot. Succes! Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Am inteles asta, eu voiam sa stiu daca exista un program care sa citeasca si sa scrie automat acea secventa din dump unde se afla km.Eu am un astfel de program, numai ca nu citeste bine.Pana la urma ar fi bun si TachoSoft, chiar daca trebuie sa fac manual aceasta operatiune de scriere a km.Dar nici pe asta inca nu l-am gasit. Link spre comentariu
Vizitator cipul Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Sa stii ca nu iti trebuie un program precum tacho soft...ci doar un program cu care sa poti citi/scrie o memorie si sa poti salvaun fisier .bin din acest program! daca reusesti sa citesti acea memorie iti explic exact pe ea cum se face ...tre sa te joci un pic cu niste valori hexa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum