Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UN DIFUZOR DE SUBWOOFER

Vizitator madalin79

Postări Recomandate

Vizitator madalin79

si mai am un proiect in curs de desfasurare astea sunt cutiile [attachment=0]DSCN2685.jpg[/attachment] dif le am si trebuie sa le implementez pe cutii cutiile sunt home made o sa postez pe masura ce trec mai departe la alte faze din proiecteam gasit filtrele urmeaza sa le achizitionez dif sunt dupa cum urmeza: 2 basi bose ,o medie bose .o inalta bose filtru grundingcutiile sunt din stejar cote 1200 per 220 per 400 mm incita separata de medie inalta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• EmyRulz

4

• Dr.L

1

• anton

1

Top autori în acest subiect

5 posturi identice unu dupa altul... cred ca e record.

mai curata mouse-ul... {SMILIES_PATH}/pig_fly_md_wht.gif

p.s.

vezi ca ai si un buton de edit cu care-ti editezi posturile daca ai uitat ceva

NU mai fa posturi duble :a:

Link spre comentariu

Dragute cutii. Vezi ca difuzorul de la Scanspeak pe care ti l-am recomandat mai sus nu merge folosit in bass-reflex in cutia ta deoarece are nevoie de un volum mai mare( in jur de 80 L) pentru un raspuns bun.

In legatura cu subwooferul, da un ochi si pe acest site, sunt mai multe proiecte. Iti ofer acest link pentru ca ma tem ca in incinta asta va fi greu sa obtii un raspuns bun pana in 20Hz fara egalizare.

http://www.linkwitzlab.com/thor-intro.htm

Link spre comentariu

Editeaza si fa un singur post tot ce e postat de tine si e consecutiv ! altfel se blocheaza topicul.Ca si observatii strict personale:- nu mai lucra cu lemn natural pentru ca lucreaza in timp si peste 2-3 ani o sa ai niste crapaturi pe la imbinari de toata frumusestea- daca tu alegi difuzoarele ultimele atunci inseamna ca acei 9 ani de experienta = 0 ani de experienta- intai alegi difuzoarele si apoi faci cutiile, proiectezi filtrele dupa caracteristicile difuzoarelor, nu invers- nu am ascultat niciun difuzor bose dar daca pui filtru grundig la acele difuzoare rezultatul o sa sune intr-un anumit fel, dar numai bine nuParerea mea: ai lucrat degeaba si pe dos. :somn:

Link spre comentariu

- nu mai lucra cu lemn natural pentru ca lucreaza in timp si peste 2-3 ani o sa ai niste crapaturi pe la imbinari de toata frumusestea

Daca e furat din padure si neprelucrat DA !

Altfel : daca e procesat cum trebuie si a trecut prin prelucrare asa cum trebuie iti garantez eu ca 100 ... 300 de ani nu se crapa nimic si nici nu o sa cedeze imbinarile .

Si cum suna o boxa din lemn de brad uscat vreo 10 ani in pod la tatatie iti garantez ca nu suna nici un mdf actual (ales numai lemn curat fara noduri , cu toate fibrele paralele etc etc etc .......)........

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator madalin79

subwoofer -ul a fost finalizat o poza impreuna cu doua coloane (home made) cu difuzoare BOSE osa pun o poza si cu amplificatorul ...................... dar mai am de lucru

Link spre comentariu
Vizitator madalin79

SI CU PRIVIRE LA TRATAMENTUL APLICAT LEMNULUI AU FOST FACUT INAINTE SI E USCAT NU DE 10 ANI DE UN AN JUMATE PT CA ARE GROSIME 1,8 CM SI NU ESTE DE BRAD ESTE DE STEJAR .SUNT CURIOS SA VAD SI EU CE LUCRATI VOI AS FII INTERESAT O POZA MACAR EU NU AM LUCRAT MULT CU LEMN MASIV SI SUNT INCEPATOR IN DOMENIUL ASTA ....AM INCEPUT SI EU DE LA PAL SI PT O AUDITIE VA INVIT LA MINE SA AUZITI DACA SUNA SAU NU BINE ... URECHEA SPUNE TOTUL ..

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

am o intrebare .... inaltele de pa topuri , impreuna cu , comutatoarele sunt de la Unitra cumva? :-? daca nu spune-mi de une ai facut rost de ele .... multumesc ...P.S imi place cum arata bafta in continuare

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări