Vizitator Cockstein Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 Exista vreo diferenta intre un slot port (tub de bass reflex construit de-a lungul unui perete al incintei) si un tub normal (rotund)? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 daca ambele au aceeasi lungime slotul iti va acorda incinta ma jos din cauza frecarii care o sufera aerul cu peretii..deci daca tu calculezi o lungime pt un tub cu un program care nu specifica sa fie de tipul slot ar fi bine sa nu optezi pt optiunea slot ca nu vei obtine ce dopresti....s-a mai discutat despre asta pe aici Link spre comentariu
Vizitator Cockstein Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 pai..........eu folosesc bass box 6 pro.Acolo este optiunea "rectangle port" Nu stiu daca este exact aceeasi chestie.JL Audio foloseste slot ports la mai toate incintele lor.In tutorialele de pe site spunea ca aspectul nu trebuie sa fie mai mare de 9:1 (latime:inaltime) ca sa nu se produca erori de acordaj.As vrea sa construiesc un subwoofer cu slot port si sincer nu mai stiu ce sa cred. Am mai gasit aici http://www.carstereo.com/help/Articles.cfm?id=31 un mic programel java care calculeaza slot porturi.Crezi ca e bun de ceva? Sa ma iau dupa el? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum