svm86 Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Caut sa cumpar un solenoid din Romania, am gasit cateva site-uri din afara dar prefer sa iau de aici.Nu vreau sa aiba putere mare, sa fie cat mai mici, doar sa aiba putere sa loveasca de exemplu un clopotel. Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Nu vreau sa aiba putere mare, sa fie cat mai mici, doar sa aiba putere sa loveasca de exemplu un clopotel.Eventual de la o sonerie "Bim Bam"(care au transformator),sau de la un magnetofon Maiak sau Rostov,dar acestea sunt mai mari. Link spre comentariu
svm86 Postat Septembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Nu vreau sa aiba putere mare, sa fie cat mai mici, doar sa aiba putere sa loveasca de exemplu un clopotel.Eventual de la o sonerie "Bim Bam"(care au transformator),sau de la un magnetofon Maiak sau Rostov,dar acestea sunt mai mari.Multumesc pentru idee, totusi as prefera sa cumpar, deoarece am nevoie cam de 14, si as vrea sa fie identice ca dimensiune, mod de comandare. Link spre comentariu
sofian Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 am eu asa ceva [attachment=0]electromagnet.JPG[/attachment] Link spre comentariu
svm86 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 am eu asa ceva [attachment=0]electromagnet.JPG[/attachment]Nu am specificat dar as vrea sa fie de tipul push, sa loveasca.Dupa imagine as crede ca stie sa traga de arc. Nu e de tip pull? Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 le pui pe dos, si gata.eventual, pastrezi arcul, sa nu-ti zboare fieroteiul in decor!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum