ratza Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Sau varni? termocontractabil.Felicit?ri pentru înc? un amplif, s?-l audiezi ?i pe ?sta cu pl?cere. Sînt invidios pe timpul t?u liber ?i pe calitatea lucr?rilor tale. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Arat? simpatic, bravo! În?eleg c? ai rezolvat altfel cu zgomotul care ap?rea, numai prin pozi?ionarea mai bun? în carcas?. Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 multumesc!! zgomotul care aparea, am rezolvat-o prin adaugarea inca o punte redresoare, si 2 condensatoarelor. numa asa s-a rezolvat total zgomotul!!! adica prin o punte si 2 cond am alimentat canalul sting si prin inca o punte redresoare si inca 2 cond, am alimentat canalul drept.am vrut sa pun si o protectia la iesire, dar nu am reusit pentru ca, spatiu care am lasat la carcasa pentru protectia, a ocupat-o cei 2 cond. care am pus in plus!! Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Ioannis, i-ti propun sa revii la etaje finale pe tuburi ,crede-ma altfel suna, nu merita sa compari un V-mos cu un tub final chiar ieftin , tentatia de randament este mare, dar ramine cultura muzicala... Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Ioannis, i-ti propun sa revii la etaje finale pe tuburi ,crede-ma altfel suna, nu merita sa compari un V-mos cu un tub final chiar ieftin , tentatia de randament este mare, dar ramine cultura muzicala...o sa revin!!!! acuma ma pregatesc pentru un SE cu 6c33c!!! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Dar trz lui Ioannis sînt mosfe?i laterali, sau m? în?el? 2SK ?i 2SJ, nu s?r?cii de IRF-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum