Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect hibrid lampa/mos-fet

naminator2003

Postări Recomandate

Sau varni? termocontractabil.Felicit?ri pentru înc? un amplif, s?-l audiezi ?i pe ?sta cu pl?cere. Sînt invidios pe timpul t?u liber ?i pe calitatea lucr?rilor tale.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ioannis

25

• Depanatoru

21

• zal

13

• naminator2003

12

Top autori în acest subiect

multumesc!! zgomotul care aparea, am rezolvat-o prin adaugarea inca o punte redresoare, si 2 condensatoarelor. numa asa s-a rezolvat total zgomotul!!! adica prin o punte si 2 cond am alimentat canalul sting si prin inca o punte redresoare si inca 2 cond, am alimentat canalul drept.am vrut sa pun si o protectia la iesire, dar nu am reusit pentru ca, spatiu care am lasat la carcasa pentru protectia, a ocupat-o cei 2 cond. care am pus in plus!!

Link spre comentariu

Ioannis, i-ti propun sa revii la etaje finale pe tuburi ,crede-ma altfel suna, nu merita sa compari un V-mos cu un tub final chiar ieftin , tentatia de randament este mare, dar ramine cultura muzicala...

Link spre comentariu

Ioannis, i-ti propun sa revii la etaje finale pe tuburi ,crede-ma altfel suna, nu merita sa compari un V-mos cu un tub final chiar ieftin , tentatia de randament este mare, dar ramine cultura muzicala...

o sa revin!!!! :da acuma ma pregatesc pentru un SE cu 6c33c!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări