Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi pentru placa de baza

Vizitator mikey

Postări Recomandate

am nevoie de niste sfaturi in legatura cu: -in cartea placii scrie ca pot maxim sa pun 3 GB DDR2(pot sa depasesc acea valoare?) -nu mentioneaza despre placa video decat ca suporta 4x/2x mode & AGP 2.0 compilant"(vreau sa aflu mai multe detalii despre placa mea video dar am doar atat: NVIDIA GeForce4 MX 44.0 AGP8X 6.4MB RAMDAC)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• UltimateW

1

1. poti sa pui peste 3 giga, da' sa nu te miri daca vede maximum 3 giga!!!! :rade: . daca ai "noroc", poate nu vede nimic!!!2. ... daca agp-ul nu este 8x, eu zic sa te multumesti cu maximum un fx5500!!!! (am si eu un mobo cu agp 4x/2x...), sau pune un radeon seria 9xxxx, asta daca te limitezi la windows...n-ai spus ce model de placa de baza ai... asa ca sunt ceva sanse sa fi scris mai sus apa de ploaie!!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator mikey

am Gigabyte K7-Triton GA-7DXEsi la placa video as dori sa aiba iesire tv si vgasi cum fac cu frecventa la placa video?? trebuie sa fie acceasi cu cea a memoriilor sau cat o fi

Link spre comentariu

am Gigabyte K7-Triton GA-7DXE

si la placa video as dori sa aiba iesire tv si vga

si cum fac cu frecventa la placa video?? trebuie sa fie acceasi cu cea a memoriilor sau cat o fi

nu are importan??.

important e s? nu fie agp 8x pe numai 3,3 vol?i, c? ri?ti s? le pr?je?ti pe amândou?... dac? e?ti norocos.

chipseturile indicate de mine se (mai!!!) g?sesc în pl?ci agp versiunea 4x/8x, a?a c? nu e o problem?...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări