Vizitator mikey Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 am nevoie de niste sfaturi in legatura cu: -in cartea placii scrie ca pot maxim sa pun 3 GB DDR2(pot sa depasesc acea valoare?) -nu mentioneaza despre placa video decat ca suporta 4x/2x mode & AGP 2.0 compilant"(vreau sa aflu mai multe detalii despre placa mea video dar am doar atat: NVIDIA GeForce4 MX 44.0 AGP8X 6.4MB RAMDAC) Link spre comentariu
UltimateW Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 google? http://www.google.ro/search?q=NVIDIA+GeForce4+MX+44.0&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Link spre comentariu
Vizitator mikey Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 pe google tot caut si nu dau de nimicvreu sa o schimb cu Gigabyte nVidia GeForce 7200GS Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 1. poti sa pui peste 3 giga, da' sa nu te miri daca vede maximum 3 giga!!!! . daca ai "noroc", poate nu vede nimic!!!2. ... daca agp-ul nu este 8x, eu zic sa te multumesti cu maximum un fx5500!!!! (am si eu un mobo cu agp 4x/2x...), sau pune un radeon seria 9xxxx, asta daca te limitezi la windows...n-ai spus ce model de placa de baza ai... asa ca sunt ceva sanse sa fi scris mai sus apa de ploaie!!! Link spre comentariu
Vizitator mikey Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 am Gigabyte K7-Triton GA-7DXEsi la placa video as dori sa aiba iesire tv si vgasi cum fac cu frecventa la placa video?? trebuie sa fie acceasi cu cea a memoriilor sau cat o fi Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 am Gigabyte K7-Triton GA-7DXE si la placa video as dori sa aiba iesire tv si vga si cum fac cu frecventa la placa video?? trebuie sa fie acceasi cu cea a memoriilor sau cat o fi nu are importan??. important e s? nu fie agp 8x pe numai 3,3 vol?i, c? ri?ti s? le pr?je?ti pe amândou?... dac? e?ti norocos. chipseturile indicate de mine se (mai!!!) g?sesc în pl?ci agp versiunea 4x/8x, a?a c? nu e o problem?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum