Lyvyutzu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Multzam zal Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Spuneti-mi si mie un amplificator pentru finalii acestia la +/-30 ; +/-35 . Nu stiu la ce ampli sa ma hotarasc . Va las pe voi. Am gasit multe dar mai sunt dar poate stiti voi unul mai bun ;) Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Need Help Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Uitati si finalii Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 de ce nu faci schema de la velleman......?e bine documentata....numai ca pt tranzistorii astia pe care ii ai,mai adaugi un prefinal(bd139 si bd140).detalii despre cum se aude poti cere de la cel care l-a facut.daca asta nu e bun, fa un quad sau motorola. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Am vazut aceste tranzistoare si intr-un amplificator Yamaha. Lyvyutzu iti recomand amplificatorul welleman, se aude f bine, nu ii complex si fara pretentii. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Salut . La cat se alimenteaza ? Este cel care l-ai facut tu, nu? Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Salut. La cat se alimenteaza ?Eu l-am alimentat la +/- 12V dar merge pana la +/- 35V cat iti duc tie finaliiEste cel care l-ai facut tu, nu?Da. Numai ca eu am folosit ca finali tranzistoare Darlington, la tine mai trebuie adaugate inca o pereche de tranzistori pentru a face conexiunea Darlington pe cablaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum