Rabulea Sergiu Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Dupa ce postasem schema am observat ca am uitat sa montez superdioda pe radiator. Am corectat intre timp facand superdioda dintr-un BD139 si l-am tras la radiator. Chiar trebuie sa folosesti SMD-uri pt schema asta?De ce nu?? Daca dintr-astea am. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 am reusit sa realizez amplificatorul (in sfarsit) dar am o problema:Mi se aude un post de radio in difuzoare (vorbeste pe chineza )Ce as putea sa-i fac?? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Pune un cond. ceramic de 1-2,2nF între bara trz. T1 ?i mas?, eventual pui unul de 100-220pF între bazele trz. T1-T2, m?re?te-l ?i pe C1 la 100-220pF maxim, folose?te cabluri ecranate ptr semnal, bag? ampliful într-o cutie metalic?, etc. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Multzam pentru raspuns. Am gasit buba: era din cauza cablului de intrare semnal, era lung si neecranat.Am pus nishte poze cu cablaju (cand ii gata de tot mai pun poze ) Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 de unde ai rezistentele alea de 0.33 ohm? Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Nu-ti pot spune.Le-am luat si io ca tiganu' de uneva Link spre comentariu
slave2anubis Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 adevaru ca e super documentatia la ampliful acela... eu cred ca se potriveste la sectiunea incepatori fiind bine explicat... Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 GATA !!! (aproape). Mai am de facut niste taieturi pentru racire desupra si sub radiator, sa-i pun butoane pe potentiometrii, si alte nimicuri. Aici cateva poze: http://tinypic.com/useralbum.php?ua=%2BAI45zizLK1MZjkEtDpJoA%3D%3D Va rog ceva pareri si observatii. P.S. Era sa uit : se aude super fain, fata de TDA-urile cu care am lucrat pana acuma. Cu respect, Sergiu. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 frumos lucrat.bine ca ai rabdare si iti bagi amplifurile in carcase. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 ?la pare a fi un radiator nem?esc, ceva din combine Grundig din anii 1975, m? nedumere?te pl?cu?a aia izolant?, e din ceramic??Acum trecînd la lucruri mai grele: ai aranjat cam r?u componentele în carcas?, sînt atîtea poze cu interioare de amplifuri pe net, te puteai inspira de acolo, a?a cred c? ai ceva brum de la traf. Ca s? p?strezi aspectul m??tii, ?i-am desenat 2 variante de aranjare a componentelor. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Multumesc pentru pareri !!! Si acum raspunsurile: ?la pare a fi un radiator nem?esc, ceva din combine Grundig din anii 1975 Nu, ii dintr-un amplificator auto cu 4XTDA2005, am folosit doar un radiator. m? nedumere?te pl?cu?a aia izolant?, e din ceramic?? Da, ii din ceramica. Initial vroiam sa pun izolatie siliconica dar m-am gandit ca asta are transfer termic mai bun, asa ca... Acum trecînd la lucruri mai grele: ai aranjat cam r?u componentele în carcas?, sînt atîtea poze cu interioare de amplifuri pe net, te puteai inspira de acolo, a?a cred c? ai ceva brum de la traf. Ca s? p?strezi aspectul m??tii, ?i-am desenat 2 variante de aranjare a componentelor. Multumesc pentru indicatie. O sa tin cont la urmatorul amplificator pe care il voi face (probabil unu pe MOS-FET, am deja cablaju gata). La amplifu' asta nu mai modific nimic, nu ma mai apuc sa-l desciocolez. Brumul de la traf ii insesizabil (cel putin dupa urechea mea) Cu respect, Sergiu Link spre comentariu
EmyRulz Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Felicitari si de la mine pt realizare, sa il asculti sanatos! Totusi, ar fi bine sa ecranezi macar placa de intrare cu potentiometrii pt ca se afla prea aproape de traf. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Salut !! Am si eu cate o pereche din fiecare de tranzistori ,si as vrea si eu o schema pt. ei .As vrea sa stiu ce as putea face cu ei ,daca sunt buni de ceva. Am vazut ca sunt scheme mai usoare pe aici si as vrea sa fac si eu una cu astia pe care ii am . Uiati pozele . Ma scuzati daca am intrat asa ,nu am vrut sa deschid un nou subiect . Cu respect Liviu . Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Haideti mai nimeni nu ma ajuta ??? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Astea sînt din combinu?? Pioneer, trz sînt buni de amplificare, ceva de 40-50W/8Ohmi maxim. Cei mici sînt surse stabilizate de + ?i - 12V.Alegi orice schem? de amplif cu alimentare de +/-35V maxim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum