Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut conector SD/MMC

bogdanm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

6

• sifor

1

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator sorin6

Eu am cumparat un daptator SD > USB, arata aproape identic cu un USB-KEY, a costat 8E, poate ca este o idee...Nu cunosc insa disponibilitatea in RO...

Link spre comentariu

Da stiu ca au niste preturi ... :O Alea de la mouser m-au costat cam 2.50USD bucata, si sunt cu ejectare, apesi pe card si il scuipa afara. Nu merita de unde ai vazut tu decat daca poti scoate niste shipping costs mici (pe mine m-a costat 12USD shippingul, si asta inca e un pret bun).

Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi

da, m-am uitat si yo prin catalogul de la mouser si au multe tipuri de la diversi fabricanti si preturi bune, mai ales la shipping.cred ca o sa iau si yo de la ei niste conectori mmc, dar nu prea se merita daca iei in cantitati mici, ca dai mai mult pe shipping decat pe produse :) . dar daca iei de la 10 conectori in sus se merita

Link spre comentariu

da, m-am uitat si yo prin catalogul de la mouser si au multe tipuri de la diversi fabricanti si preturi bune, mai ales la shipping.cred ca o sa iau si yo de la ei niste conectori mmc, dar nu prea se merita daca iei in cantitati mici, ca dai mai mult pe shipping decat pe produse :) . dar daca iei de la 10 conectori in sus se merita

E adevarat, eu am facut o comanda mai mare de la ei, si probabil asa o sa fac si de acum incolo: adun pe lista pana se face o comanda babana, si dupa aia o iau. Altfel shipping-ul e prea aiurea.
Link spre comentariu

Daca mai faci comanda la "mouser" vreau si eu 2 conectori SD/MMC ! Daca se poate bineinteles !Multumesc foarte mult Don Mario

Cu cea mai mare placere, dar nu cred sa mai fac prea curand :( Iar cei doi pe care i-am comandat ... pe unul il folosesc, iar celalalt a avut o viata scurta si o soarta tragica :oops:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări