Vizitator drid Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 cine ma poate ajuta si pe mine cu un proiect pt o incinta trapezoidala pt difu asta RCF L15P540 mi-ar fi de mare ajutor tot ce stiu este k trebuie sa aibe 100l va rog mult Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Sa stii ca nu toti pot sa duca un proiect pana la capat,daca nu esti capabil sa socotesti niste dimensiuni dupa un amarat de volum,poate ar fi cazul sa o lasi balta si sa iei altadata de-a gata.In definitiv nu toti se 'nasc' proiectanti de boxe Decat sa intrebi si sa astepti pomana,fara suparare,puteai si tu sa cauti pe site-u producatorului Gaseai acolo atat cartea tehnica cu parametrii si toate celelalte ale difului cat si un plan de 'carcasa'.Asta in caz ca doresti sa realizezi o 'incinta de joase' http://www.rcf.it/download.phtml?id=1429 http://www.rcf.it/download.phtml?id=1853 Eu iti doresc bafta pt ca sigur o sa ai nevoie sa duci la bun sfarsit si sa iasa ce doresti Link spre comentariu
Vizitator drid Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 stiu proiectu ala pt bass dar pe mine ma intereseaza incinta fulrange 2 cai si sunt incepator cei drept imi este cam greu cu matematica in rest ma descurc dak mi-ai da un proiec dupa care sa lucrez dar pt fulrange as fi f fericit in res ma descurc si proiectu sunt hotarat sa il duk la bun sfarsit nu gluma alturi de difu RCF L15P540 vreau sa mai pun inaltele cu un RCF N350 cred k ar esi niste incinte super dar imi lipseste dimensiunile Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Serios, nu e un proiect prea ambitios daca nu ai facut nici un altul inainte . Intreb si eun bu dau cu ciomagul... Link spre comentariu
Vizitator drid Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 nu inteleg ce rost isi are intrebrea Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Nu pot sa te ajut,filtrele nu se fac asa din 'minte' sau socoteli matematice .Chiar daca ti-as da niste indicatii nu cred ca o sa reusesti mare lucru Trebuia sa cauti un proiect de-a gata daca stiai ca nu poti sa-l faci cu mana ta.Difurile tale din grafice are niste 'galme' de toata frumusetea Fara teste practice va fi f greu sa scoti un raspuns liniar. Acum sincer,are dreptate si sorin,daca iti e greu cu geometria de clasa 6,(nu vreau sa stiu cati ani) s-ar putea ca si mura-n gura sa fii depasit in anumite stadii de situatie,nu mai zis ca boxele se mai tuneaza fin si la'ureche' cateodata,adica experienta Daca vrei sa le folosesti si la sonorizari trebuie sa faci ceva calumea,ca poti sa te alegi cu stricaciuni,nu merge oricum Nu stiu de unde le-ai achizitionat,dar ai putea intreba sa vezi daca te pot ajuta.Pt ca cineva sa te ajute ii trebuie difuzoarele de probe si nu sta nimeni de asa pe ochi frumosi Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 CBI lasa-l cu tuningul fin la ureche, pentru ca nu e audiofil si nu are nevoie pt incinte profi de asa ceva. Puls de asta pt tunnig pe langa experienta si intrumente de masura iti trebuie restul sistemului audio sa fie cel putin in clasa in care vrei sa incluzi boxele. Daca el da mp3 din calculator nu are ce tuning fin sa faca. Si ce daca boxele au un bump dragut? La sonorizari tre sa urle si sa bubuie pana plesneste ficatu' in tine La partea de geometrie(am vazut ca ai postat si pe hi-fi) nu primesti ajutor pentru ca, in primul rand, e vorba de geometrie elementara pe ca si femeia de servici ar trebui sa o stie(fara misto, asta daca ai capacitatea luata). Iar al doilea aspect, chiar daca iti calculeaza cineva incinta trapezoidala ca dimensiuni interioare, tot mai sunt o goraza de chestii mai nasoale de geometrie practice care raman: panoul frontal trebuie un pic "ingropat" ca sa ai loc de masca, trebuie sa calulezi(si mai ales sa realizezi!!!) toate unghiurile ca altfel iti rasufla etc... Ce nu inteleg eu... daca tot nu prea te descurci, de ce vrei neaparat trapezoidala? Una paralelipipedica e mult mai simplu de calculat, realizat si ai sanse mult mai mari sa iasa bine. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Ca fullrange banuiesc ca merge si asta Daca posteaza cineva parametrii pot simula sa vad cum merge in incinta asta de 80l cu Fb la 60 hz. Le: merge destul de bine are un f3 la 54 hz dar cu acodrajul la 55 hz cu mentiunea ca rezonatoarele sa fie de 15 cm lungime ! Link spre comentariu
Vizitator drid Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 iti multumesc pt proiect dat oricum mi-a dat cieva pe mess, si am si un mej pt cei de mai sus cred k sunteti niste papagali care nu sunteti in stare sa bateti un cui nu aveti bani nici sa va ducei la wc public si va dati mari si tari eu cred k nimeni nu sa nascut invatat si cred ca daca stiti ceva ati invatat de la alti asa cum ar trebui sa invatai si voi la randul vostru dar cu voi nu se poate discuta.multumesc inca odata pt proiect ai fost singuru mai de treaba si care ai putut sa postezi ceva k ceilanti numai vb se vede k esti singuru care le ai conteaza faptele nu vorbele multumesc Link spre comentariu
Vizitator drid Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 daca ati fui stiut si voi ca pufuletz nu era cred greu sa postati un proiect asta era tot dar voi stiti numai sa criticati daca trecem e alt domeniu cred ca sunteti paralelisincer daca cieva m-ar intreba daca am un proiect si l-as avea eu las da cu mare placere Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 @drid problema e urmatoarea, sunt milioane de proiecte postate pe forumul asta si altele incat la un simplu search gasesti ce vrei, lumea s-a plictisit sa dea mura-n gura la toti incepatorii ce nu stiu sa foloseasca un search Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Cred ca tu nu intelegi niste chestii de baza. Daca ai fi cerut volumul pentru incinta, un proiect de filtru, un sfat pentru material finisaj etc. si cineva ar fi facut pe desteptul aveai dreptul sa te superi. Dar tu stiai care este volumul tot ce aveai era sa iti calculezi dimensiunile unei incinte trapezoidale o chestie de gometrie de clasa a 6-a daca tu nu o stapanesti nimeni nu e de vina in afara de tine. Nu este operatiune foarte grea dar ia timp pentru a crea o incinta echilibrata din punct de vedre vizual si care sa respecte volumul, clacularea unghiurilor(care trebuie sa fie cat de cat normale) si la final stabilirea dimeniunii panourilor(in functie de calculele anterioare si grosimii materialului) si a modului de asamblare. Nu cred ca are cineva chef sa faca chestiiile astea in locul tau. Link spre comentariu
Vizitator drid Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Eu am postat si cine vrea sa ma ajute ma ajuta nu am cerut cuiva anume nu trebuie sa raspunda toata lumea in fine nu mai conteaza eu cred ca de cat sa scrii 5 randuri mai bine atasezi un proiect si gata decat sa se critice ca de criticat toata lumea critica nu sunt o pers care sa ma cert dar unele lucruri uneori te deranjeaza.Sa auzim numai de bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum