Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alegere difuzor 18 bass

Vizitator nanutza

Postări Recomandate

ceva nu e in regula cu parametrii rcf-ului cum adica deplasarea maxima (probabil Xmax) 50mm , iar grosimea bobinajului 25mm ,undeva e o buba :sparge: ,iar deplasarea aia maxima e cam exagerata daca e sa fie adevarata ,prea putine difuzoare,le numeri pe degete(de la o mana ) , pot asta :13 ,si tare as vrea si io unu daaa...... costa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

7

• adircf

6

• Mircea Bartic

2

• radue

2

Top autori în acest subiect

sau pui unul dinasta si le dai clasa la totiP-audio SD18EL1000W RMS (nu vrajeala AES umflata cu pompa)bobina de 5"motor magnetic extrem de puterniccon UK muller.... ..vrei sa spui k SD18EL....se poate compara cu rcf fi mai explicit k sa inteleaga si lumea ..

adica E NET SUPERIORbobina mai mare, sistem magnetic mai puternic, putere mai mare, con UK Muller (pt cei care nu sunt in domeniu, astia fac cele mai performante membrane de difuzoare de pe planeta, si lucreaza cu cei mai mari producatori de difuzoare.)facem o proba cand vrei tu, daca RCF-ul ala ii da clasa, il mananc bucata cu bucata.pe mine mai putin ma intereseaza marca lipita pe difuzor, si mai mult performantele. iar SD18EL e un difuzor care depaseste si Precision Devices PD1850.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator nanutza

Se pare ca Mircea are dreptate,la produsele rcf se plateste foarte mult numele si din cate am inteles puterea rms la rcf ul meu este 800 w nu 1000w ,mi-au spun mai multe persoane ca rms este 80 % din puterea aes.IL voi folosi pe acesta pana voi strange bani de altceva, momentan am investi banii in 2 fr cu sn 15 lf si bm-d 750 II cu ph 2723-si am ramas lefter. Daca este vrun posesor de sd 18 prin Ploiesti sau prin imprejurimi si imi poate arata si mie ce poate sd ul .sa spuna. multumesc tututror pt parerile despre rcf .

Link spre comentariu

Pana nu se face o comparatie FIZICA intre cele 2 difuzoare nu prea mai are nimeni ce comenta ca ala e mai bun si alte prostii de genu.!

Se pare ca Mircea are dreptate

Aici nimeni nu are dreptate pana nu se fac cele scrie mai jos:Cand vine cineva cu dovezi despre un test intre cele 2 difuzoare atunci mai are rost sa discutam!Pentru mine parametrii sunt doar o parte din ecuatie. Testul efectiv este decisiva in alegerea oricarui difuzor!
Link spre comentariu
Vizitator nanutza

la acel majorat i-am dat cu un canal de la ta 2400 si pe celalalt canal erau 2 sateliti cu hp 15 w.. mai mult nu era nevoie ,sala avea 15 x 7 m si petrecareti au fost cam max 30 persoane. Acum ca au venit inca 2 fr cu sn 15 lf si bm-d750II +ph2723 ,v-a trebuie sa ma orientez catre un ampllificator 4ohmi bridge pt el si fratele lui ,(care v-a veni cand vor fi bani).

Link spre comentariu

o varianta ar fii ceva gen 2 maxuri2500 fiecare in punte pe bas... daca vrea sa transporte greutati in plus.

pai..daca isi face un rack frumos nu cred ca ar fii mare problema. Desii eu nu am fost multumit de Phonic max 2500, in punte impingea bine basii, pe sateliti nu imi placea cum mergeaUn avantaj ar fii ca ar arata mai PRO cu atatea amplificatoare in rack :nas:
Link spre comentariu

mie unul mi se falfaie ce cred altii sau ce parere au.De aceea eu o sa dau tot timpul sfaturi cum sa iti simplifici treaba, chiar daca platesti putin in plus.In plus, daca-si cumpara seria dpa si mai are chef de investit isi pune in amplif un dsp aMIC si are un sistem foarte bun la final.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nanutza

salut. deocamdata nu am bani de inca un amplificator pentru bass (basii cand v-a veni fratele lui) si il folosesc pe un canal al TA- ului ,pe celalat canal merg cu cele 2 boxe facute de curand. Cand mai este nevoie aduc si celelalte incinte cu hp15w si un amplificator imprumutat de la un prieten electronist si le folosesc tot prin dcx taiate la 50-60 hz.Stiu ca un amplif capabil de 4 ohm bridge la 1800 -2000 w rms nu este chiar asa de ieftin, nu voi avea nevoie de procesor amic deoarece am un DCX .Ideea cu 2 x maxx 2500 punte nu prea ma incanta pt ca nu am inca un rack (v-a veni si ala dupa data de 28 febr daca voi merge la un botez.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări