Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plan pentru o antena CB

MDshelll

Postări Recomandate

Am o antena, Sunker am mai scris in ceva posturi pe aici despre ea, si astazi mi-am dat seama ca scara blocului are un acoperis din tabla pe unde se intra in scara, doar ca e cam ruginit! Daca pun antena pe el o sa fie bine? O sa mearga mai bine statia? sau trebuie sa dau cu smirghel locul unde pun antena? Momentan am antena pe caloriferul din camera :d, ma gandesc ca, daca pun antena afara pe acoperisul ala care are vreo 3 m patrati o sa fie mai bine. Gandesc bine ?:d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

3

• yo9hrb

1

• MiniTehnicus

1

• yo3ihg

1

Top autori în acest subiect

Daca tot vrei sa instalezi o antena pe acoperisul blocului atunci este preferabil sa montezi o antena Sirio, este o antena verticala de 6m inaltime si este construita pentru statii fixe.Are un castig mult mai mare decat antenele mobile care se monteaza pe masini si obtii aceleasi rezultate daca folosesti antena auto+amplificator de 100w.Sau poti realiza o antena Yagi de 3 elementi pentru CB.Cu cat antena are castig mai mare poti realiza legaturi la distante mari fara a avea nevoie de amplificatoare de putere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări