Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme difuzoare!

Vizitator georgelucian60

Postări Recomandate

Vizitator georgelucian60

Salutare,

As dori un mic ajutor pentru a rezolva o problema legata de 2 difuzoare(ca pozitie par a fi de medii...) din Boxe MAGNAT SOUNDFORCE1300 eventual as vrea sa le schimb(au crapat condensatorii) multumesc.....C:\Documents%20and%20Settings\Lucian\My%20Documents\My%20Pictures\IMG_7240m;C:\Documents%20and%20Settings\Lucian\My%20Documents\My%20Pictures\IMG_7241m;C:\Documents%20and%20Settings\Lucian\My%20Documents\My%20Pictures\IMG_7239m

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai incearca sa schimbi condensatorii daca sunt dusi, dar eu cred ca mai degraba s-au dus difurile, mai greu sa omori condensatorii din filtru. Daca ai multimetru, masoara condensatorii(sau daca nu are functie de masura de condensatori, il incarci de la o baterie si apoi vezi daca ai tensiune pe el-il descarci printru-n led ceva). Daca s-au dus difurile, asta e. Am si eu o curiozitate, cum ai reusit sa le pocnesti?

Link spre comentariu
Vizitator georgelucian60

folosindu-le intensiv la un chef am constatat ca difurile de medii nu se mai auzeau...le-am desfacut si pur si simplu condensatorul de filtrare era explodat si imprastiat in el...le-am inlocuit pe amandoua(cu unele cu tensiune mai mare) si acum s-a dezlipit de membrana ....de aceea vreau eventual sa le schimb si nu sa le repar!

Link spre comentariu

Aha, pai schimba-le, dar e curios cum sa puna conzi de filtraj de tensiune asa mica(in general se pun de 250V) mai ales la niste boxe "profesionle". Oricum, daca vrei sa dai bairame, ia-ti mai bine niste boxe adecvate ca sa nu mai ai surprize de acest gen.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări