Vizitator georgelucian60 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Salutare, As dori un mic ajutor pentru a rezolva o problema legata de 2 difuzoare(ca pozitie par a fi de medii...) din Boxe MAGNAT SOUNDFORCE1300 eventual as vrea sa le schimb(au crapat condensatorii) multumesc.....C:\Documents%20and%20Settings\Lucian\My%20Documents\My%20Pictures\IMG_7240m;C:\Documents%20and%20Settings\Lucian\My%20Documents\My%20Pictures\IMG_7241m;C:\Documents%20and%20Settings\Lucian\My%20Documents\My%20Pictures\IMG_7239m Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Pai incearca sa schimbi condensatorii daca sunt dusi, dar eu cred ca mai degraba s-au dus difurile, mai greu sa omori condensatorii din filtru. Daca ai multimetru, masoara condensatorii(sau daca nu are functie de masura de condensatori, il incarci de la o baterie si apoi vezi daca ai tensiune pe el-il descarci printru-n led ceva). Daca s-au dus difurile, asta e. Am si eu o curiozitate, cum ai reusit sa le pocnesti? Link spre comentariu
Vizitator georgelucian60 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 folosindu-le intensiv la un chef am constatat ca difurile de medii nu se mai auzeau...le-am desfacut si pur si simplu condensatorul de filtrare era explodat si imprastiat in el...le-am inlocuit pe amandoua(cu unele cu tensiune mai mare) si acum s-a dezlipit de membrana ....de aceea vreau eventual sa le schimb si nu sa le repar! Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Aha, pai schimba-le, dar e curios cum sa puna conzi de filtraj de tensiune asa mica(in general se pun de 250V) mai ales la niste boxe "profesionle". Oricum, daca vrei sa dai bairame, ia-ti mai bine niste boxe adecvate ca sa nu mai ai surprize de acest gen. Link spre comentariu
Vizitator georgelucian60 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 problema e ca nu gasesc sa le schimb...asteptam o idee sau vreun link unde sa pot comanda...tb sa se potriveasca si la filetul horn-ului..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum