tudor Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Buna la toti pasionatii Din multe lucruri achizitionate am recuperat un display pe eticheta lui este scis :LCD unitEDMGU35BCF"6621A"Este un display "320 x 128 "Se poate comanda ?Exista un ceva.. care sa ne dea mai multe informatii ?Multumesc Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 1. Nu inteleg este LCD 360x128 sau este de 2402. La ECAS gasesti ceva de 240 cu touch panel dar nu bate cu inscriptionarea ta.3.Ai cautat pe net date tehnice pentru ce ai? Link spre comentariu
tudor Postat Septembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2008 1. Nu inteleg este LCD 360x128 sau este de 2402. La ECAS gasesti ceva de 240 cu touch panel dar nu bate cu inscriptionarea ta.3.Ai cautat pe net date tehnice pentru ce ai?Este un LCD cu touch de "320 x 128"Nu am gasit nimic pe net Am cautat si la fabricant ARIMA DISPLAY Ramine sa mai sap Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 1. Intradevar notatia ta nu se gaseste la ARIMA DISLEY.2. NU poti sa ne prezinti niste poze a afisajului si eventual mai multe detalii despre locul unde a fost montat. Cine stie, poate stie careva ceva despre el. Link spre comentariu
tudor Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 1. Intradevar notatia ta nu se gaseste la ARIMA DISLEY.2. NU poti sa ne prezinti niste poze a afisajului si eventual mai multe detalii despre locul unde a fost montat. Cine stie, poate stie careva ceva despre el.Credema ca de 2 (doi) ani caut pe acest "cineva" Cred ca am sa abandonez si am sa ma mut cu "el" pe vinzariVa multumesc pentru amabilitate O saptamina minunata Link spre comentariu
soulraven Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 il mai ai? Link spre comentariu
tudor Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 il mai ai?Da cred ca am facut o greseala este un 360 x 240 cu alimentare tub neon pentru fundal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum