Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare PIC 12C508A

messu

Postări Recomandate

Incerc sa realizez schema atasata si asa vrea sa-mi spuna cineva, daca se poate, cum ar trebui sa setez software-ul la scrierea microcontrolerului. Ma refer aici la tipul de oscilator . RC, XT, sau altfel ? Fisierul care urmeaza a fi scris e deja compilat (hex) asa ca nu pot vedea nici un eventual comentariu destre tipul de oscilator .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

2

• messu

2

• sofian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In mod normal, hexul ar trebui sa includa si cuvantul de configurare (daca cel ce l-a publicat nu se joaca de v-ati ascunselea).Oricu, in cazul tau e cum a zis sofian: internal oscillator no clock out - fiecare soft de programare are "prescurtarea" lui pentru asa ceva :)

Link spre comentariu

Multumesc pentru ajutor.Sper ca cel care a gandit aplicatia, sa nu se fi jucat, intr-adevar, de-a v-ati ascunselea :)La programat am sa incerc sa folosesc ICProg, ca am vazut ca "stie" si 12C508A si probabil ca am sa programez mai intai doar un microcontroler, ca sa vad cum se va comporta, deoarece, am fost destul de "neatent" si am cumparat varianta C in loc sa iau F care mi-ar fi permis sa-l sterg si sa-l rescriu :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări