Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

epson

marulica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marulica

9

• ghimpe--

7

Cartusele de Epson trebuiesc resetate ca sa le vada imprimanta ca noi/umplute. Resetarea cartuselor Epson este un pic mai "tricky" in sensul ca sunt unele chipuri care nu se reseteaza deloc ,iar la majoritatea, daca imprimanta a apucat sa goleasca cartusul de tot (il marcheaza cu X rosu) nu se mai reseteaza.Singura varianta sigura este sa cumperi cartuse noi si originale pentru imprimantele Epson de generatie mai noua; oricum folosirea cartuselor reincarcate reduce drastic durata de viata a capului de imprimare (in comert se foloseste cerneala de slaba calitate iar imprimantele Epson sunt foarte sensibile...)

Link spre comentariu

am cumparat cartuse noi acum merge dar scoate decir rosu si albastru sar putea sa se fi uscat capetele da galben si negru dar eu cred ca ar trebui sa mearga alb negru stie cineva care ar fi problema.

Link spre comentariu

Imprimanta recunoaste cartusele (toate 4) ??Incearca sa cureti capetele de printare din softul imprimantei (ii dai clean print head de cel putin 3 ori)E foarte posibil sa se fi infundat/uscat capul de printare daca imprimanta nu a fost folosita pentru o perioada mai lunga de timp (>1 saptamana) sau s-a folosit cu cerneala de proasta calitate/incompatibila...

Link spre comentariu

Deci tie iti recunoaste doar cartusele galben si negru si tipareste doar rosu si albastru?? Am inteles bine?? ciudat :nebunrau: Toate cele 4 cartuse sunt noi si originale??Incearca sa le scoti din imprimanta si sa le reintroduci din nou...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări