Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwofeer Sony SAW2500 ?????

spinach

Postări Recomandate

salutan , Nu stiu prea bine daca am pus intrebarea la locul potrivit ; daca nu va rog sa ma dirijati.Problema este urmatoarea :-subwofeerul indicat ma atrage din cauza aspectului si a pretului ; din pacate in magazin este o asemenea harmalaie ca nu poti sa iti dai seama prea bine de cum suna .-ce parere aveti ? este un subwofeer bun ? De fapt ce socotim un subwofeer bun ? Hai sa luam ca etalon JBL E150P

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

3

• EmyRulz

2

• tudor

2

• alex tm

1

Top autori în acest subiect

Depinde forte mult de ce cauti si pentru ce vrei sa il foloseti. Daca il vrei pt filme(explozii, bubuieli) merg si subwooferele mai slabe.Pentru muzica e cu totul alta poveste si integrarea subwooferului nu se mai face asa de usor si in primul rand wooferul trebuie sa fie de calitate.Deabia de la 1000 eur subwooferele incep sa indeplineasca un minmim de creiterii pentru a fi numite subwoofere, cele la 10-15 milioane sunt doar bubuitori care nu au nimc de a face cu subbasul si sunatul corect. Ca referinta nu poti sa iei jbl e150p pentru ca nu are nimc ce poate fi considerat referinta in el.Pe de alta parte daca ai ca referinta si scop in sunet, baraiala scosa de subwooferele de masina atunci e orecum ok dar sa nu te astepti la minuni de la el deorece are 100w dati de producator deci in realitate mult mai putin si un difuzor de 10" pus intr-o cutiuta nu prea va scote frecvete joase.

Link spre comentariu

salutan , Nu stiu prea bine daca am pus intrebarea la locul potrivit ; daca nu va rog sa ma dirijati.Problema este urmatoarea :-subwofeerul indicat ma atrage din cauza aspectului si a pretului ; din pacate in magazin este o asemenea harmalaie ca nu poti sa iti dai seama prea bine de cum suna .-ce parere aveti ? este un subwofeer bun ? De fapt ce socotim un subwofeer bun ? Hai sa luam ca etalon JBL E150P

Din cite vad cauti calitate EmyRulz a descris f.f. bine cum sa ordonezi cerintele Pentru ati face o parere cauta, cu Google, date despre TL-SUB 30Se pare ca este sub forma de KIT
Link spre comentariu

Sint mai nelamurit ca inainte ; calaitate, calitate dar cred totusi ca nu intru in zona celor cu urechi "super fine". Vreu sa il atasej la un receiver AV , sa poata fi satisfacator pentru muzica in 5D fara sa am senzatia ca vine toba si ma impusca . Din punct de vedere financiar , totusi vreau sa ma limitez la 300E. Ideia era ce sa aleg din oferta banala a comertului actual ; La prima vedere Sony saw2500 este cam la fel cu jbl e150p dar la pret jbl este dublu ! Intrebarea era cam asa : daca a ascultat careva cele 2 subwofeere si de ce sony este mai ieftin ? se justifica prin calitate JBL? Porblema este ca nu trebuie sa fim subiectivi deoarece in mod sigur ambele piese sint piese de mare serie si este posibil sa sune la fel.

Link spre comentariu

Sint mai nelamurit ca inainte ; calaitate, calitate dar cred totusi ca nu intru in zona celor cu urechi "super fine". Vreu sa il atasej la un receiver AV , sa poata fi satisfacator pentru muzica in 5D fara sa am senzatia ca vine toba si ma impusca .

Din punct de vedere financiar , totusi vreau sa ma limitez la 300E. Ideia era ce sa aleg din oferta banala a comertului actual ; La prima vedere Sony saw2500 este cam la fel cu jbl e150p dar la pret jbl este dublu !

Intrebarea era cam asa : daca a ascultat careva cele 2 subwofeere si de ce sony este mai ieftin ? se justifica prin calitate JBL? Porblema este ca nu trebuie sa fim subiectivi deoarece in mod sigur ambele piese sint piese de mare serie si este posibil sa sune la fel.

Buna

Imi pare f. rau ca esti nelamurit

Ai facut in primul post apel la calitate

Este f. adevarat ca ne-ai dat de ales intre doua "xxxx" (da-mi voie sa le spun asa)

Nu sunt altceva decit raspunsuri la cerinta : sa arate bine, sa functioneze, si....cam atit

Daca ceri parerea despre calitatea celor doua incinte am sa-ti raspund :

Dl. Vasile are un post in care spune ca a scos din forum schemele de incinte pentru UNICUL motiv ca in Romania nu se cauta calitate (ii dau dreptate)

Calitatea nu inseamna si nu este egal cu pret de cost

Calitatea vine din materialele folosite si de felul in care sunt puse in valoare

Incinta acustica este ultima piesa in lantul audio

Pentru a putea asculta muzuca trebuie sa incepem sa ne construim (sau sa achizitionam) un lant audio de buna calitate, care sa raspunda cerintelor noastre referitoare la muzica

In aceasta idee iti recomand sa cauti cu rabdare si multa atentie

Bafta 5

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

sall.am si eu unul...ce pot sa zic..pentru claritate daca ai si un amplificator hi-fi ca luma merge si 2 boxe tot sony.intr-o camera relativ mica merge ff bine..la filme e superb...daca nu l-ai luat eu iti recomand....cam tarziu dar ....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări