Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza defecta?

NumLock

Postări Recomandate

Vizitator sorin6

Mai bine i-ai spune baiatului ca Matsonic e fara speranta... :cry: ... m-am facut si eu odata de KKO dand una cadou unui bun amic... :aut: Fara misto, e nascuta-moarta, desi acum vreo xxx ani faceau produse, sa zicem, acceptabile...Acuma, daca nu are bani de altceva mai valabil, poate ca merita sa incerce varianta ta, eu insa nu asi face-o... :bataie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NumLock

10

• Dr.L

3

• yo6ial

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

poate nu vad eu bine ..dar din poza care ai pus-o par cativa condensatori umflati

am zis ca nu arata nici un condensator pe placa asa :DOricum, nu aveam nevoie asa de mare de placa. 93 Deci , matsonic e de kko :sparge: . Dupa ce o sa o mai verific si eu odata, sa vad ce mai zice, poate o trimit unuia dintre voi, sa se uite la ea 89
Link spre comentariu

Matsonic=cel mai cumplitbrand al tuturor timpurilor.MS8308EP am avut eu acum vreo 7 ani, catastrofa atomica, fenomene paranormale... anumite distro-uri de Linux nu mergeau instalate pe calcul ala...chipset Sis :speriat BIOS-ul uita tot daca se oprea curentul...etc...

Link spre comentariu

Vechea mea placa de baza , Matsonic MS830EP (266) in actiune. Cat de mult imi place :dsgfds . Cam atat mai stie sa faca, 8 tiuituri enervante :rade:. Nu apare nimic pe monitor dsrry pt calitatea filmuletului

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Bine, si daca aflati de ce a "murit" la ce va foloseste :ciuda: La ghena cu ea si lasati baiatul sa se ocupe de treburi profitabile (in secs larg...) inloc sa il incitati sa piarda timpul... :nebunrau:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări