Vizitator sorin6 Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Mai bine i-ai spune baiatului ca Matsonic e fara speranta... :cry: ... m-am facut si eu odata de KKO dand una cadou unui bun amic... Fara misto, e nascuta-moarta, desi acum vreo xxx ani faceau produse, sa zicem, acceptabile...Acuma, daca nu are bani de altceva mai valabil, poate ca merita sa incerce varianta ta, eu insa nu asi face-o... Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 poate nu vad eu bine ..dar din poza care ai pus-o par cativa condensatori umflatiam zis ca nu arata nici un condensator pe placa asa :DOricum, nu aveam nevoie asa de mare de placa. 93 Deci , matsonic e de kko . Dupa ce o sa o mai verific si eu odata, sa vad ce mai zice, poate o trimit unuia dintre voi, sa se uite la ea 89 Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Matsonic=cel mai cumplitbrand al tuturor timpurilor.MS8308EP am avut eu acum vreo 7 ani, catastrofa atomica, fenomene paranormale... anumite distro-uri de Linux nu mergeau instalate pe calcul ala...chipset Sis BIOS-ul uita tot daca se oprea curentul...etc... Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Vechea mea placa de baza , Matsonic MS830EP (266) in actiune. Cat de mult imi place . Cam atat mai stie sa faca, 8 tiuituri enervante . Nu apare nimic pe monitor dsrry pt calitatea filmuletului Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 8 tiuieli, zici???ce bios are, award sau ami??asta pentru ca in functie de firma tiuielile alea inseamna altceva... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml Cred a este AMI si ca are probleme cu placa video.... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Bine, si daca aflati de ce a "murit" la ce va foloseste La ghena cu ea si lasati baiatul sa se ocupe de treburi profitabile (in secs larg...) inloc sa il incitati sa piarda timpul... Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2008 686AMIBIOS1999SA191443 Ata scrie pe cip . Is doar curios sorin . Nu ma deranjeaza dk pierd timp Link spre comentariu
yo6ial Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Una din multele porcarii cu care ma intalnesc zilnic. http://www.youtube.com/watch?v=aEofFPrQHZ8 Cum "face"... sau ajunge sa faca un pc, dupa ce a trecut prin.... multe... Cele mai interesante sunt primele 2-3 secunde Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum