roby_m Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 E un model de prin '96, Stingray si a inceput sa deranjeze vecinii - urla singura dimineata si seara. Am impresia ca senzorii au devenit intrun fel ciudat sensibili la diferenta de temperatura. Reglajul sensibilitatii este la minim.Mie imi convine ca o vad pe post de cocos cantator al parcarii dar altora nu.Una noua cu functii ca a acesteia e cateva milioane, idee care nu ma incanta.Am nevoie de o solutie pt rezolvarea problemei. Ce as putea sa-i fac? Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 ce fel de senzori are alarma ta? de perimetru? de vibratie? Deconecteaza-i de la unitatea centrala si vezi daca mai suna alarma in ziua respectiva.Daca ai de cu ultrasunete vezi sa nu ai vrun geam ramas putin si sa iti bata vantu prin masina ... eu asa am patit si se misca cruciulita de la oglinda pana inceapea alarma sa sune ..... Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 sunt cateva variantedaca ai senzori volumetrici (ca niste microfonase arata) sau de perimetru e posibil sa se fi stricat - si trebuie deconectatialta varianta poate fi unul din contactele usi/capote cu probleme - sau sa fi intrat apa la elein mod normal dupa ce tipa, la dezarmare alarma da semnale acustice sau optice in functie de ce "zona" sau senzor a declansat - uita-te in manualul ei si vezi ce iti spune Link spre comentariu
roby_m Postat Septembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2008 sunt cateva variantedaca ai senzori volumetrici (ca niste microfonase arata) sau de perimetru e posibil sa se fi stricat - si trebuie deconectatialta varianta poate fi unul din contactele usi/capote cu probleme - sau sa fi intrat apa la elein mod normal dupa ce tipa, la dezarmare alarma da semnale acustice sau optice in functie de ce "zona" sau senzor a declansat - uita-te in manualul ei si vezi ce iti spuneda, acei senzori volumetrici sunt stricati, de cativa ani nu mai semnaleaza prezenta sau miscare in interiorul masinii.deci chiar in conditiile in care din pct meu de vedere ei nu mai functioneaza, e posibil sa mai transmita din cand in cand semnale false si sa declanseze alarma? Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 dascoate stecherele lor din alarma (banuiesc ca firele de la ei intra direct in unitate, fiind alarma mai veche) Link spre comentariu
roby_m Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 asa am facut si a mers. acum e linistita. merci pt ajutor Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 cu multa placere, imi pare bine ca am putut sa te ajut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum