Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma auto cu problema

roby_m

Postări Recomandate

E un model de prin '96, Stingray si a inceput sa deranjeze vecinii - urla singura dimineata si seara. Am impresia ca senzorii au devenit intrun fel ciudat sensibili la diferenta de temperatura. Reglajul sensibilitatii este la minim.Mie imi convine ca o vad pe post de cocos cantator al parcarii :) dar altora nu.Una noua cu functii ca a acesteia e cateva milioane, idee care nu ma incanta.Am nevoie de o solutie pt rezolvarea problemei. Ce as putea sa-i fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roby_m

3

• madkat

3

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

ce fel de senzori are alarma ta? de perimetru? de vibratie? Deconecteaza-i de la unitatea centrala si vezi daca mai suna alarma in ziua respectiva.Daca ai de cu ultrasunete vezi sa nu ai vrun geam ramas putin si sa iti bata vantu prin masina ... eu asa am patit si se misca cruciulita de la oglinda pana inceapea alarma sa sune .....

Link spre comentariu

sunt cateva variantedaca ai senzori volumetrici (ca niste microfonase arata) sau de perimetru e posibil sa se fi stricat - si trebuie deconectatialta varianta poate fi unul din contactele usi/capote cu probleme - sau sa fi intrat apa la elein mod normal dupa ce tipa, la dezarmare alarma da semnale acustice sau optice in functie de ce "zona" sau senzor a declansat - uita-te in manualul ei si vezi ce iti spune

Link spre comentariu

sunt cateva variantedaca ai senzori volumetrici (ca niste microfonase arata) sau de perimetru e posibil sa se fi stricat - si trebuie deconectatialta varianta poate fi unul din contactele usi/capote cu probleme - sau sa fi intrat apa la elein mod normal dupa ce tipa, la dezarmare alarma da semnale acustice sau optice in functie de ce "zona" sau senzor a declansat - uita-te in manualul ei si vezi ce iti spune

da, acei senzori volumetrici sunt stricati, de cativa ani nu mai semnaleaza prezenta sau miscare in interiorul masinii.deci chiar in conditiile in care din pct meu de vedere ei nu mai functioneaza, e posibil sa mai transmita din cand in cand semnale false si sa declanseze alarma?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări