Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un circuit de intarziere-ecou pentru microfon

Marian

Postări Recomandate

Salutari tuturor. Am si eu o rugaminte, de fapt o intrebare: as vrea sa stiu daca exista vreo schema pt un circuit care sa-i dea efect de ecou la microfon. Mi-am construit un mixer si vreau sa-i adaug si un canal pentru microfon si vroiam sa stiu daca se poate face vreo modificare la preamplificator sau adauga vreun circuit care sa-i dea acest efect. Daca stie cineva vreo astfel de schema rog frumos sa ma ajute si pe mine. VA MULTUMESC. :smt001

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cioarga

2

• Marian

2

• niq_ro

1

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

Mersi mult pt rasp. Schema nu pare prea complicata-cu atat mai putin cablajul, asa ca voi incerca sa-l fac, problema e sa gasesc toate CI-urile alea, dar nu-i bai ca nu ma grabesc, important e ca se poate face ceea ce-mi doresc eu asa ca multam' pt efort. Salut cu respect. :supz:

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Cauta PT2399 prin DVD-uri cu intrare karaoke si amplificatoare home-theatre.Eu l-am scos dintr-un amplificator "turcesc" deoarece introducea un zgomot ciudat.Era folosit pe post de surround 33/66ms.Culmea este ca pe post de ecou pentru microfon a functionat perfect.Am modificat putin schema ca sa fie ok.Un prieten a dat cateva nunti cu el... :rade: Am incercat si cu MN3008 dar raportul S/N este scazut.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Caut o schema de procesor audio care sa redea ecoul muzici care o dau din PC sau DVD, ar merge cu PT2399 dar nu gasesc niciunde :cry: mai stie altcineva alta schema? vreau sa il montez pe un viitor amplificator stereo 2 X AV400 :da

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator andreiu21

Cauta PT2399 prin DVD-uri cu intrare karaoke si amplificatoare home-theatre.Eu l-am scos dintr-un amplificator "turcesc" deoarece introducea un zgomot ciudat.Era folosit pe post de surround 33/66ms.Culmea este ca pe post de ecou pentru microfon a functionat perfect.Am modificat putin schema ca sa fie ok.Un prieten a dat cateva nunti cu el... :rade: Am incercat si cu MN3008 dar raportul S/N este scazut.

Multumesc pentru idee! :da Aveam un dvd-player care nu-l foloseam, si am zis "ia sa vad daca gasesc asa ceva in el...", l-am desfacut si ce sa vezi?!Ce-i drept ca nu am gasit PT2399, dar am gasit in el TP5299 care face exact acelasi lucru. Am scos tot modulu care continea acest ic plus un preamplificator pt microfon. Deci, "M-am scos." :limb:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări