nonoda Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 scuze, dar din cite stiu eu, poate gresec ,,albatros sa construit in doua variante una cu ul um s1 s2, si una am fm, la rrmamaia am vazut o vazut o varianta de rr de control al traficului radio identic ca forma ca varianta comerciala oricum ma multumesc cu ambele scheme :partyman: Link spre comentariu
yo6pir Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Stii tu ceva de 2 variante de Albatros dar erau doua variante constructive in sensul dotarii; una cu tranzistoare cu siliciu si alta cu tranzistoare cu germaniu.Astea erau cele 2 variante. Iata schema de la varianta cu siliciu in partea de radiofrecventa. Partea de AF era identica la ambele variante si era cu tranzistoare cu germaniu tip EFT. Link spre comentariu
yo6pir Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Uite si schema de la Mamaia4. Astea au fost mai multe variante dar toate aveau MA-MF. Link spre comentariu
nonoda Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 munltumesc mult simnak Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum