petre_s Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 am vazut la epsicom kitul asta http://www.epsicom.com/produse.php?IDca ... page_nr=1# dar nu merge descarcat pdf-ul( e pe alt server) are cineva o schema, un link ? sunt curios de capacitatea de recunoastere.. o alta idee ar fi sa fac la comanda fluieratului... daca fluieri 3 secunde sa actioneze releul. asta s-ar face mai simplu cu un filtru si apoi un circuit bistabil. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 existau pe vremuri :smt005 niste breloace care reactionau fie la bataia din palme fie la fluierat. ideea cu un filtru trece banda e buna dar trebuie ca acel filtru sa indeplineasca niste parametrii foarte stricti pentru ca altefel iti da multe semnalel false : banda sa fie exact in jurul frecventei de fluierat sau batut din palme si factorul de calitate sa fie suficienta de mare in cat aparatul sa aiba o acuratete mare dar sa poata reactiona si la diferite tonalitati de fluierat ! daca vrei sa iasa ceva precis nu e asa simplu fara niste CI dedicate sau microcontrilere . :smt005 Link spre comentariu
petre_s Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 daca vrei sa iasa ceva precis nu e asa simplu fara niste CI dedicate sau microcontrilere .noz problem, sunt deschis la orice.asta cu fluiratul e super simpla, cum am zis: microfon-> preamp-> filtru trece banda facut calumea(masurat frecventa fluierat etc)->actionare lenta (rezistor- condensator-baza tranzistor)-> bistabil-> releu.cu batutu din palme nu prea am idei:D cum sa fac sa recunsc batutul... nu-i problema ca la o adika folosesc si controller dar va fi ceva bataie de cap la soft. Si de-asta ma gandeam ca poate gasesc ceva gata facut sa ma inspir. Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 noz problem, sunt deschis la orice Link spre comentariu
EPSICOM Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Acum download-urile functioneaza. http://www.epsicom.com/docdown/ep0061.pdf Pentru varianta cu microcontroller am ceva pregatit, caut colaboratori !!! Sunt multe de facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum