nonoda Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 am un rr albatros si m-ar interesa schema elctronica, multumesc anticipat :prayer: Link spre comentariu
yo6pir Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Sigur cauti schema de la RR Albatros?Pentru ca acesta are numai AM (UL, UM, US1, US2) si nu are FM (UUS), dupa cum postezi in titlu.Sigur nu il confunzi cu RR Mamaia care seamana leit la carcasa, are piese japoneze si este intr-adevar AM-FM (UL, UM, US, UUS)?Care schema o vrei de fapt sa stim cu ce putem sa te ajutam? Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 As fi eu interesat de schema radioreceptorului MAMAIA.Versiunea 4 daca este.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
yo6pir Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 S-a mai discutat problema aici: viewtopic.php?f=29&t=32697 Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Multumesc mult,imi cer scuze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum