paul14 Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 de aceea eu nu o sa mai zic nimic Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 in sfarsit am terminat total; a naibii ea de scoala cateva poze: magaoaia aia de dell este provizorie pana vine samsungu` din service amplificatoarele sunt puse intr-o carcasa de sursa la care mie lene sa-i pun si capacul daca aveti idei pt amplasarea sub-ului ziceti, dar nu sub birou pt PC PS: scuzati dezordinea sub-ul a capatat o noua infatisare: stie cineva cum fac sa scot un nenorocit de brum de la un corector de ton adelaida fara sa-l schimb Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 A trecut mai bine de o jumatate de an si subul continua sa-mi gandile urechile cu muzica, si corpul cu vibratiile:D. Revin cu o mica nelamurire care ma toaca de ceva timp si am zis sa-i aflu raspunsul daca se poate. Vreau sa-mi spuneti daca am "taiat" destul de jos subul sau mergea si mai jos... Uitati o mica inregistrare video, care nu se prea vede stralucit, dar se aude corect(ca-n camera): http://tinypic.com/player.php?v=ra4sxg&s=5 Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum