Electron Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Paul, mie imi plac oamenii ca tine, mici, mici, dar au vointa! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 arata destul de bine,daca-l imbraci in mocehat sau alt material iese ok :oky:cum coboara in frecventa? Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Felicitari ! Nu ai idee cat de mult respect oamenii care fac cate ceva practic ,... ca in rest sunt multi buni de gura care nu au construit nimic in viata lor ! Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Arata...la fel de bine cum trebuie sa si sune... :rade:Desigur, lipseste mocheta, dar nici nu o pune, sa nu ti le confunde lumea cu niste monitoare Dynaudio... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Sorine, nu inteleg ironia ta in acest topic. Nu toata lumea isi permite difuzoare bune sau sisteme audio hi-fi. Omul a incercat sa construiasca ceva, a avut un difuzor si i-a facut o cutie. Nu vad sa se fi laudat ca a iesit nustiu ce grozavie de boxa! Nu e bine sa taiem entuziasmul incepatorilor.Felicitari si de la mine pentru munca depusa! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Paul, s-o audiezi s?n?tos. Ai tot timpul din lume s? faci ?i altele cu difuzoare mai bune, important e s?-?i plac? ?ie, c? doar tu ascul?i la ea. În loc de mochet? mai bine o învele?ti cu autocolant care imit? furnirul, o s? arate mult mai bine.P.S. Sorine, nu mai rîde de al?ii care fac ceva în timp ce tu nu e?ti în stare s? construie?ti nimic, ci doar s? cumperi gata f?cut. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Sa fi matale sanatos cate boxe am facut eu, unele prezentate chiar pe un forum "concurent" (ask Goguu)... Materialul este in general MDF, iar finisarea din furnir din stejar natural lipit si lacuit "natur" (mat/satin)...Difuzoarele nu sunt neaparat scumpe, dar cu parametrii cunoscuti, de obicei Audax, in ultimii '15 ani, mai rar Focal entry level.Acuma, nu ma iau de baiat, nici nu incerc sa ai dau peste nas datorita faptului ca nu si-a luat scule de 'jdeemii de lei, daca nu isi permite, dar asamblarea mi se pare groaznica ca sa mai si puna poze cu ea...Si nu mai rade de mine, in ultimele 3 luni am devenit un excelent... zugrav si un (relativ...) bun zidar... Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Multumesc pt aprecieri. Lasati-l pe sorin in boala lui pt ca am cam devenit imun la ce spune; parca se cearta singur.Imbinarile au iesit un pic strambe pt ca nu am putut sa reglez bine pendularul; nu taia la 9 0*. Dupa ce montez inauntru transformatorul, tda-urile cu puntea si fac toate legaturile dau gaura pt bas-reflex, fac tubul si la urma iau la rand toate holsuruburi; le scot, maresc un pic gaura si apoi le bag la loc ca sa nu mai iasa in-afara. Cu timpu trebuie sa-mi fac si o bobina pt filtru de bass, dar asta cand o sa-mi fac timp.Nu cred ca o sa-l imbrac in mocheta pt ca nu stiu cat de bine lipeste prenadezul pe suprafata aia lucioasa. Cel mai sigur o sa-l vopsesc in negru(daca prinde vopseaua) sau sa-l imbrac in autocolant negru; satelitii sunt tot negri :DDespre sunet ce sa zic, se aude bine si coboara destul de bine in frecventa. Bass-ul este unul placut(asta in limita bunului simt, al volumului si al Eq-ului). Acum vine durerea cea mare: sistemul dupa care l-am copiat are o gaura de 6-7 cm si un tub cu o lungime de 1 0-1 4 cm. Sa fac si partea si de bas-reflex sau sa o las inchisa? Cum se aude bass-ul dintr-o boxa bas-reflex fata de bass-ul dintr-o boxa inchisa.Multumesc inca odata pt apreciere si va spun ca nu credeam ca o sa iasa asa bine, avand in vedere ca este a doua lucrare.PS: se poate face ceva ca sa nu mai posteze sorin in topicurile mele? Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Nu poate sa fac asa ceva.Oricum, sa sti ca si eu te felicit pt boxe, dar pe de alta parte sunt de acord cu sorin. Daca vrei sa sune decent iti trebuie difuzoare decente ( nu ma refer la hi-end superior si alte chestii ) ci doar vorba lui "ifuzoarele nu sunt neaparat scumpe, dar cu parametrii cunoscuti". Eu nu cred ca a zis-o cu rautate, ci doar ca un sfat pe viitor, adica la urmatorul proiect sa folosesti difuzoare mai de calitate. Depinde cum privestei problema si depinde si de cum se exprima ceilalati. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 sunt constient ca daca vreau ceva mai bun decat ce am acum trebuie facut dupa parametrii difuzoarelor, dar ma deranjeaza foarte tare modul cum se exprima si cum isi da aere de atotstiutor.... si ia in radere orice....si nu vorbesc numai de cazul meu, am vazut si prin alte topicuri cum se exprima, dar fiindca nu sunt topicurile mele nu imi permit sa-mi bag nasul, decat la subiect. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Forumul este public, deci odata ce scrii ceva, iti iei riscul sa fii criticat de oricine, iar oricine este liber sa spuna ce vrea...Dar nici sa nu iti imaginezi ca ai descoperit apa calda si mersul pe jos cu lada aia sinistra din melaminat...Nu iti fie frica, nu ma mai bag sa iti comentez "capodoperele" de cacao, cu care nici un copil de 12 ani nu s-ar umfla asa in pene... Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 bine ca esti tu mare as in toate, mai bine te-ai duce dracu pe o insula pustie in mijlocu pacificului; ai face un mare bine omenirii si daca zici ca ce am facut eu sunt "capodopere" de cacao tu ce stii ma sa faci???? stii doar sa critici munca altora pt ca tu nu esti in stare sa duci nimic la bun sfarsit :bot Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Daca aia e e "munca" cum arata la tine bataia de joc Cat despre mine, nu ma cunosti, deci nu stii ce pot sa fac, deci NU ITI PERMIT sa ma judeci, iar pe de alta parte, aveam nivelul tau tehnic de 10 metri sub nivelul marii acum vreo 30 de ani, pe cand eram la Casa Bionierilor... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Va rog sa terminati!Mai tarziu o sa fac curatenie.@sorin6 te rog intelege ca aici nu te certi cu momolo sau cu oricare alt memebru de pe hifi care pretinde ca stie si cunoaste tot asa ca ai putina rabdare Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Cat despre mine, nu ma cunosti, deci nu stii ce pot sa fac, deci NU ITI PERMIT sa ma judeci?i tu îl cuno?ti pe el, nu? Ce retard po?i fi cîteodat?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum