dan-a2 Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 am si eu o intrebare la cei ce se ocupa cu bobinatul difurilor :cu ce pot lipi o bobina la dif. cu carcasa din tabla de al. [de cutie de bere ] si o suspensie [la un dif. unitra] . ? va multumesc . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 topic inchis' multumesc !!! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Pai da poate ti-a raspuns cineva pe pm, dar mi se pare normal sa stie toata lumea cu ce se lipeste !Poate ne spui tu sau respectivul care te-a ajutat !Bafta ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Pai da poate ti-a raspuns cineva pe pm, dar mi se pare normal sa stie toata lumea cu ce se lipeste !Poate ne spui tu sau respectivul care te-a ajutat !Bafta !numa ajutat nimeni ; cu suspensia se pare cu prenadez dar eram mai interesat de un adeziv bun ptr. bobina Link spre comentariu
ddeliciu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 pentru lipit bobina stiu ca era Bison de cumparat..... e un fel de poxipol, tot un amestec din 2 substante..... !By ;) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2008 pentru lipit bobina stiu ca era Bison de cumparat..... e un fel de poxipol, tot un amestec din 2 substante..... !By ;)mersi ddeliciu o sa incerc sa caut ,am lipit acum cativa ani cu lac de mobila mai vascos dar in timp se desprinde Link spre comentariu
Vizitator cornelazar Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Buna.Am cumparat de curand o pereche de boxe Ev (sh).Un dif de joase -cel de 15 " are suspensia desprinsa cam pe 2/3 din suprafata.Cine poate sa-mi spuna care ar fi cea mai buna solutie pentru lipit? Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum