Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cartuse imprimanta HP Photosmart C4180

adicontakt

Postări Recomandate

SAlut ! am si eu o problema cu cartusele. mul timp am stat si am reincarcat cartusele de imprimanta pina la un moment dat cind nu am mai folosit-o si s-au uscat. atunci am decis sa imi cumpar cartuse noi, cin dsurpriza nu mi le recunoaste. imi spune sa verific cartusele. am auzi de resetare de cartuse dar chestia asta se face la cartusele reincarcate. stie cineva vre-o solutie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

6

• ghimpe--

3

Ai aruncat cartusele vechi?? Sper ca nu... fa o proba cu ele daca le mai ai si vezi daca le recunoaste imprimanta.PS: presupun ca ai cumparat un model de cartus care este sigur compatibil cu modelul tau de imprimanta. :nas:

Link spre comentariu

cdaca te referi l;a cartusele de cind am cumparat imprimanta sunt aruncate demult. am mai schimbat vre-o 3 rinduri de atunci. le-am aruncat si pe cele dinainte ca incepusera sa curga. dci nu le am decit pe astea de acum. o s aincerc s ale bag la altcineva cu acelasi tip de imprimanta sa vad daca merge

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări