adicontakt Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 SAlut ! am si eu o problema cu cartusele. mul timp am stat si am reincarcat cartusele de imprimanta pina la un moment dat cind nu am mai folosit-o si s-au uscat. atunci am decis sa imi cumpar cartuse noi, cin dsurpriza nu mi le recunoaste. imi spune sa verific cartusele. am auzi de resetare de cartuse dar chestia asta se face la cartusele reincarcate. stie cineva vre-o solutie? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 nimeni? up up Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Ai cumparat cartuse originale sau compatibile??Sterge bine pinii de contact intre imprimanta si cartus cu o guma de sters. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 din pacate , nu merge , o alta solutie? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Ai cumparat cartuse originale sau compatibile?? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 originale Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Ai aruncat cartusele vechi?? Sper ca nu... fa o proba cu ele daca le mai ai si vezi daca le recunoaste imprimanta.PS: presupun ca ai cumparat un model de cartus care este sigur compatibil cu modelul tau de imprimanta. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 cdaca te referi l;a cartusele de cind am cumparat imprimanta sunt aruncate demult. am mai schimbat vre-o 3 rinduri de atunci. le-am aruncat si pe cele dinainte ca incepusera sa curga. dci nu le am decit pe astea de acum. o s aincerc s ale bag la altcineva cu acelasi tip de imprimanta sa vad daca merge Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2008 am cumparat alt cartus negru si s-a rezolvat. chiar daca sunt noi pot fi probleme cu ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum