Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Egalizator - recomandare

Vizitator mosu

Postări Recomandate

Sal ! Vreau sa-mi imbunatatesc sunetul si m-am gandit la un egalizator.Face diferenta sau cel putin aduce o upgradare sunetului?Se merita?Am 2 incinte 100 W,un Technics 2X100 W si placa sunet Creative Auidigy. Daca se merita ce model sa aleg, de unde sa cumpar si dupa ce sa ma orientez? Pls,pls help :d !!!Ms and be loud ! :supz: :rock: :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

1

• EmyRulz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce te ne multumeste? ai gauri de frecventa sau doresti sa investesti benii doar de dragul de a spune ca ai facut si tu ceva pentru a avea un sunet mai bun, personal iti recomand mai degraba sa te orientezi spre alte incinte, probabil ca nici amplificatorul tau nu e unul stralucit, poate ca ar fi indicat sa te orientezi spre altul

Link spre comentariu

Ai deja un egalizator la calculator deci siner nu vad de ce ai mai adauga inca unul(care daca e ieftin sigur va crea mai multe probleme decat ai acum). Sunt multe alte metode de a imbunatati sunetul dar depinde mult de ce vrei tu de la sunet. Pricipalul upgrade pe care poti sa il faci(fara sa schimbi ceva) este sa treci de la mp3 la formate lossles(flac, ape).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări