Vizitator DocX Postat Iulie 28, 2004 Partajează Postat Iulie 28, 2004 am shi io o intrebare...cand itzi vin sample cat tre' sa dai la poshta?adik cam cat costa "gratuitatile" astea? Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 28, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2004 nu platesti cine stie ce, cateva zeci de mii. pana in 50.000. unele au venit moka. doar ca trebuie sa te duci dupa ele la posta si daca te intreaba cat valoreaza le spui ca sunt mostre si ca nu fac mai mult de 5$. daca spui ca sunt mai mult de 15 parca trebuie sa platesti vama.eu nu am platit pana acum nimic la vama. Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Iulie 28, 2004 Partajează Postat Iulie 28, 2004 mersicred ca o sa comand shi io cateva in cazul asta...da' cam in cat timp vin ca sa shtiu cand sa ma duc la poshta? Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 29, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2004 mersicred ca o sa comand shi io cateva in cazul asta...da' cam in cat timp vin ca sa shtiu cand sa ma duc la poshta?face intre 2 si 4 saptamani, oricum iti vine anunt acasa.si daca tot veni vorba, si aia de la maxim mi-au trimis. Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Iulie 29, 2004 Partajează Postat Iulie 29, 2004 kmersi pt raspunsuritre' sa fac shi io o comanda in cazul asta... :P Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 3, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2004 ai facut comanda? ai primit? le-ai folosit? zi-ne si noua, ca sunt curios. ale mele inca sunt la naftalina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum