Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Metode de lipire a magnetului pe cama

criss

Postări Recomandate

nu cred ca o sa mai am loc(inca nu lam montat sus, doar marti cand am sa ajung acasa).De prins ar trebui cu ceva gen plasa din cele 4 parti ale magnetului ca altfel nu rezolv nimic.Sau cel mai bine ar fi sal prind in 2 gaori si cu un surub sau nit dar din pacate nu pot gaori magnetul fara sal crep!Ieri am incercat lipiciul sa vad cat de puternic tine si ma cam pus pe ganduri cand sa dat jos(am pus cateva picaturi de lipici pe suprafata camei ca sai incerc rezistenta iar cand zgarjat cu unghia sa da jos....nu stiu ce sa zic cat a tine).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

12

• miron1947

7

• Abram Burel

5

• Parakiosu2

2

Top autori în acest subiect

Nu puteti face un desen sau o poza cu ansamblu?Eu cred ca tot o solutie mecanica este rezolvarea,deoarece,daca este chiar teflon,am gasit doar o firma din SUA,care fabrica adeziv pentru el.

Link spre comentariu

Uau, eu am avut impresia ca e pe circumferinta discului (scuze, nu am fost prea atent la detalii).Nu are voie sa se dezlipeasca de pe discul ala, daca e lipit bine (degresat, amestec, etc...) chiar cu adeziv bun de contact.Ca o masura suplimentara de precautie, pune-i un "opritor" fixat mecanic (macar un surubel, nit, ceva) spre exterior.Si inca ceva: poate n-ar strica sa echilibrezi discul ala.

Link spre comentariu

@miron1947 da cam asa va arata, eventual un pic mai scurt.la echilibrare mam gandit si eu dar sa mai pun o greutate in partea opusa si sa ma chinui iar cu fixarea ii prea complicat, suprafata cames este mica si nu cred ca influenteaza.ieri lam scos la teste si sa comportat ok, saptamana viitoarea as vrea sa fac vro 200km dar nu stiu dacami va permite vremea.ps. nu sunt multumit deloc de adeziv, cu unghia lejer il dau jos.....nu prea adera fata de cama.

Link spre comentariu

nu sunt multumit deloc de adeziv, cu unghia lejer il dau jos.....nu prea adera fata de cama.

Poate puteti sa dati 3 gauri si sa prindeti piesa mecanic,ca-n poza,cu un snur rezistent si termostabil(eu m-am gandit la ata de cizmarie),ulterior rigidizat cu adezivul care-l aveti.
Link spre comentariu

acumai pus sus si cateva ture am facut...aparent totul este ok, dar si prima oara dupa 100km(aprox) mia cedat!Saptamana viitoare plec din tara asa ca timp de 1 an va sta in pensie, cand vin inapoi am sa ma ocup de ea.Multumesc tuturor pt ajutor.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări