NumLock Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Interesant nu? Dar ce ar trebui sa modific la schema ca sa pot si inchide tv? Am mai vazut ceva aseamanator pe discovery, dar odata ce foloseai telecomanda buna, gadgetu' schimba programele singur, pana cand il opreai :smt003 [attachment=0]FJC9AP3F82EZJ0M.MEDIUM.jpg[/attachment] Un video cu jammerul: http://www.metacafe.com/watch/881875/tv ... mmer_hack/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Ala este un montaj care orbeste detectorul de infrarosu din TV astfel incat nu mai vede comenzile trimise de la telecomnda. E de fapt un simplu oscilator probabil pe vreo 40 KHz, care emite doar purtatoarea IR nemodulata.Ca sa poti inchide TV-ul ar trebui sa modulezi semnalul pe care il scoate montajul initial cu codul de oprire al TV-ului.Codul difera de la un TV la altul, asa ca montajul s-ar transforma intr-o telecomanda, nu prea merge fara circuite digitale. Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Ala este un montaj care orbeste detectorul de infrarosu din TV astfel incat nu mai vede comenzile trimise de la telecomnda. E de fapt un simplu oscilator probabil pe vreo 40 KHz, care emite doar purtatoarea IR nemodulata.Ca sa poti inchide TV-ul ar trebui sa modulezi semnalul pe care il scoate montajul initial cu codul de oprire al TV-ului.Codul difera de la un TV la altul, asa ca montajul s-ar transforma intr-o telecomanda, nu prea merge fara circuite digitale.Asta e. Mie mi-a placut destul si asta .:weedman: Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2008 altceva asemanator, da' n-am gasit si o schema :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum