esu Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Am recuperat acest amplificator pentru banda UUS 2 are cineva schema ? cu multumiri ioan Link spre comentariu
yo6pir Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 La cat e de simplu facut, poti extrage schema din montaj foarte usor.Nu e mare lucru daca sti s-o scoti, iar tranzistoarele daca le poti identifica le afli terminalele din: http://www.datasheetcatalog.com/ E simplu, nu? Link spre comentariu
SHONELU Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Este un amplificator de TV (canal 2)+UUS. Aveam schemele de la toate amplificatoarele TV produse de ELECTRONICA .Am sa caut si daca gasesc ceva am sa postez . Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Este un amplificator de TV (canal 2)+UUS. Aveam schemele de la toate amplificatoarele TV produse de ELECTRONICA .Am sa caut si daca gasesc ceva am sa postez .ok ms Link spre comentariu
SHONELU Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 schemele de amplificatoare tv pt.colective Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 va multumescpt schemele trimise incerc sa modific schema pt canalele uif 21.....69ok ms Link spre comentariu
SHONELU Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Tu ai un amplif. de canal 2 FIF (58-66Mhz) si vrei sa-l modifici pentru UIF(470-862Mhz)?Eu zic mai bine sa recuperezi din el ce se poate si sa-ti construiesti altul de banda larga UIF. Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Tu ai un amplif. de canal 2 FIF (58-66Mhz) si vrei sa-l modifici pentru UIF(470-862Mhz)?Eu zic mai bine sa recuperezi din el ce se poate si sa-ti construiesti altul de banda larga UIF.ok am intelesms Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Poti cumpara de la rusi placute de amplificatoare gata realizate.Era un post in care se aratau parametrii in functie de codul placutei.Placuta era pentru a fi montata direct la capetele dipolului (dipol inchis) Link spre comentariu
genugeo85 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 ...incerc sa modific schema pt canalele uif 21.....69...Pentru un amplificator de UIF nu poti folosi nici macar tranzistoarele... Au frecvente de taiere la limita, nu vei putea obtine amplificare si linearitate multumitoare in toata banda(vei obtine ceva in zona inferioara a spectrului). De la acest amplificator poti folosi cel mult cutia, poate ceva rezistente sau condensatori... Pentru UIF ai nevoie de tranzistoare cu ft>4-5 GHz, inclusiv tranzistorul final de putere(in amplificatorul tau e un BFW16 sau 17, care functioneaza eficient in FIF), care trebuie sa fie cel putin un BFR96S sau un BFG135. Link spre comentariu
Vizitator florinbad Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Omule, vezi mai jos un amplificator FIF, unul UIF si un SUMATOR (cu scheme cu tot):viewtopic.php?f=59&t=34590Mai mult costa coletul postal...Macar pentru carcase, bride, tranzistori etc.Sa ai o zi impecabila ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum