NumLock Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Cine le mai tine minte? Terminator parca se numeau. Eu pana in clasa a 5 a n-am avut calculator, iar timpul de dupa scoala mi-l petreceam cu prietenii jucand MortalKombat, Nija, Mario, Avioane , Curse de formula 1, motociclete si altele. Stricam nenumarate joystikuri si faceam mereu schimb de dischete. Acum ma intreb daca e posibil sa construiesc ceva prin intermediul caruia sa joc ceva de pe o discheta pe PC, doar ca sa imi aduc aminte de acele clipe. Nu mai am jocul in sine ci doar dischete, dar daca fac rost de unul, cu joystikuri, îl pot conecta la pc?AM gasit pe net o poza Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Se gasesc jocurile respective pe net si se pot juca cu niste emulatoare. cauta-le. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 maii am eu un joc asemanator (era o a alta versiune ) si avea niste joystikuri mai rezistente (cu butoane galbene) ! eu ii folosesc modulatorul video-audio pentru a injecta semnal de mira in tv-urile care nu au mufa de video complex (RCA) :smt005 Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Daca stie careva cum sa fac o interfata sa conectez o caseta card de memorie de joc pe TV prin intermediul PC-ului sa de-a de stire sunt interesat. Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Daca stie careva cum sa fac o interfata sa conectez o caseta card de memorie de joc pe TV prin intermediul PC-ului sa de-a de stire sunt interesat.Cam asta vreu si eu :yawinkle: Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2008 SI imi explica si mie cineva cum functionau pistoalele astea? Cumva ledul din interior era un emitor IR, ca eu incercam sa le aprind la o bateri de 12 volti cand eram intr-a cincea. Nu am reusit. Unuia i-am rupt un pin tot incercand, iar celuilalt (am avut 2 pistoale) i-am lipit doua fire, si nervos ca nu se aprindea oricate baterii as fi pus :smt021 , l-am bagat la 220 V :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 De ce sa emita lumina pistolul?Trebuie sa o detecteze pe cea venita de la ecran.Inauntru pistolului trebuie sa fie un detector fotoelectric (fotodioda, fototranzistor, etc) si un sistem optic pentru focalizare. LED-ul nu prea are ce cauta, poate doar de frumusete, sa dea impresia de foc la gura tevii cand tragi.Daca tintesti bine lumina care vine de la imaginea TV a tintei cade exact pe detectorul foto si iti da bonus! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum