Blind Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Gasiti aici. http://www.surducan.netfirms.com/microc ... _toti2.htm Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Parerea mea, este ca Dudikoff face o confuzie intre Data memory map, care poate fi figura 5-5 in datasheeturile de care vorbeste el iar in datasheeturile pentru microcontrollere de care amintesc eu apare ca figura 4-9, iar de ce se vorbeste in acest topic este Remapping the access bank with indexed literal offset addresing care apare la el ca figura 5-9. Cu alte cuvinte vezi ca apare tabelul respectiv si la tine ca figura 5-5 si este altceva si anume se refera cum este impartita memoria de date functie de valoarea BSR.Intentionat nu am mai dat numere de pagina deoarece s-au creat confuzii, eu vorbeam de numarul paginii din documentatie in timp ce Dudikoff vorbea de numarul afisat de Acrobat Reder care este mai mare cu doi, deoarece primele doua pagini din documentatie nu sunt numerotate (sunt considerate coperta).Cred ca cineva care stie bine si engleza (eu nefiind vorbitor de limba engleza) si microcontrolerele ne poate lamuri. Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Legat de PIC18F452, cauta in sectiunea de 'Mature PIC' de pe site-lu lui Microchip si ai sa-l gasesti Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Asa e, m-am grabit si le-am incurcat un pic. :)PIC18F6680 si PIC18F452 au amindoua ACCES BANK dar nu au acel Extended Mode.Deci ACCESS BANK-ul ramine fix, cu prima jumatate in bank-ul 0 si a doua jumatate in ultimul bank.Se pare ca PIC18F4550 e mai ... :snakeman: si poate reloca si ACCESS BANK-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum