tudor Postat Septembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Multumesc Junior Am salvat in favorite Linkul o sa-l tot revat la fiecare atapa a constructieiacum muncesc la transformator Un 230Vca primar / 4Vca secundar Imi doresc 600 A sa vad ce pot sa scot din el Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 ok cam ce diametru sa aiba sarma din secundar ca sudez tablele pentru acumulatori, si pe la ce amperi am incercat ceva dar se face prapad cu bara de 11mm/2mm si o gaureste instant am incercat cu de 3mm patrati si se inccinge instant si nu sudeaza deloc Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Trebuie sa ii faci reglaj in primar, nu e numai de la grosimea barei.Si tre sa ai varfuri ascutite , is care apasa tare, ca sa lipesti table la acumulatori. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 ar fi ok daca folosesc un triac de 8A pentru a controla primaru? Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Masoara intai consumul. S-ar putea cand sudezi sa sara de 8A, si atunci triacul o sa faca poc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum