Vizitator nokas Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Buna ziua.Are cineva un calculator vechi(unitate centrala+monitor),pe care sa-l doneze?Eu nu-mi permit nici macar second-hand,pentru ca nu lucrez(am un handicap),dar doresc sa invat informatica(programare).Am nevoie doar de hard,eu am facut rost de un CD cu Linux,si pot sa-l instalez singur.Daca doreste cineva sa ma ajute,ii multumesc f.mult.Pot fi contactat la e-mail:[email protected]. Link spre comentariu
UltimateW Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Joined: Mon Sep 01, 2008 11:44 amLast visited: Mon Sep 01, 2008 12:04 pm :smt017 interesant... Link spre comentariu
sofian Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 am un hdd maxtor de 20GB daca te intereseazapune si locatia la profile Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 am un hdd maxtor de 20GB daca te intereseazapune si locatia la profileBuna ziua.Am pus locatia la profil.M-ar interesa daca ati fi din Bucuresti,pt ca eu nu pot merge in Calarasi.Dar multumesc pt. ajutor,si astept si alte oferte,poate am noroc... :smt102 Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Daca nu ai monitor, iti fac cadou unul de 17'', numai sa-mi spui pe unde stai. Vezi aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=26617 Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Ia legatura cu mihaichi (e din bucuresti) si are de "schimb" (contra bere, nu bani:) ) componente pc. E super de treaba omul, presimt ca te vei intelege cu el fara probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum