Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SymAsym

Palade Vlad

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Palade Vlad

4

• cipriyan123

2

• zal

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

Schema tipica dezvoltata de Sansui prin 1978. Asa sau in combinatie cu un diferential cu feturi. Si inca o variatie la schema: trz din etajul pilot, cel cu baza la masa, poate fi inlocuit cu o rez de ordinul kOhmilor, la 1-3W.Felicitari!

Link spre comentariu

Si pozele promise....imi cer scuze pentru intarziere dar, stau la tara si nu prea am acces la un aparat foto digital. Pozele sunt facute cu o camera video si apoi capturate de pe clip.Sper sa reusesc sa fac rost de un aparat foto calumea ca sa pot posta si poze cu traseele....

Link spre comentariu

.Multumesc. Amplificatorul suna foarte bine in comparatie cu ce am avut pana acum (un amp cu stk4148 si o clona QSC). L-am reglat foarte usor si a mers din prima fara probleme.Deocamdata sunt foarte multumit de el :smt007 .

Link spre comentariu

Din pacate tranzistorii finali nu ii am originali :smt022 ...nu am gasit originali la magazinele din iasi si nu am mai avut rabdare sa dau o comanda pe internet. Prefinalii ii am originali, luati acum cateva luni de la sorteh;tot de la el intentionez sa cumpar si finalii-mjl21193/4.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări