sere Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Am reusit sa termin un amp cu El84, o reeditare a primului meu amplificator cu lampa. Acesta va lua locul amplificatorului cu EL34 PP din motive de consum si caldura . Poze cu amplificatorul: din fata numai filamentele de sus numai partea de amp EM84 alim anodica stabilizata 270V, 6,2V pt 6N1P + parte intarziere teste primele teste acum ceva timp sper ca Felixx sa mai tina minte ( Unul din EL-urile 84 din poza provine de la el) Pana acum am terminat partea electronica .. mai ramane sa termin si capacul care va acoperi statia ( numai trafurile ). Edit.. Am modificat hostul la poze. Ms Ratza. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Nu era mai bine cu pozele pe TinyPic, de exemplu? RapidShare e nasol r?u. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Si eu am renuntat sa ma mai uit la poze, prea complicat cu RapidShare, cine crezi ca se plimba prin atatea pagini ca sa vada 5 poze... Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 fain man, felicitari!abia astept sa stam la o bere si o auditie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum