Vizitator narcis Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Salut, As vrea sa stiu daca poate cineva sa ma ajute sa fac rost de cartea "Microcontrolere pentru toti" de Vasile Surducan, am inteles ca e o carte reusita si m-ar interesa. Problema e din cate am inteles ca nu se mai publica si nu stiu de unde as putea sa fac rost de ea.....Multumes anticipat!!! Link spre comentariu
Blind Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 De ce nu iei legatura cu el direct? Are user aici pe forum vsurducan Link spre comentariu
Vizitator narcis Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 De ce nu iei legatura cu el direct? Are user aici pe forum vsurducanAm incercat dar nu am primit nici un email, asa ca doar cineva care ar avea cartea m-ar putea ajuta..... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Daca stii engleza nu-ti trebuie nici o carte, iti spune in datasheet tot ce vrei. Link spre comentariu
Vizitator narcis Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Daca stii engleza nu-ti trebuie nici o carte, iti spune in datasheet tot ce vrei.Problema ca nu prea stiu engleza eventual ceva in franceza.... Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Ai toate detalile despre acest subiect, tot in aceasta sectiune, daca nu ma insel era un topic deschis de dompo si se numea: Cartea ''Micontrolere pt. toti''. Cred ca este chiar pe pagina actuala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum