cipry Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 buna,de scurt timp am achizitionat un opel astra care are un cd player delco cdr 500.la masina am si comenzi pe volan si afisaj in bord.doresc sa pun in masina un amplificator si un subwoofer(pe care le am deja),dar nu stiu daca acest cd player are iesire pt amplificator.m-am tot chinuit sa il scot din bord dar nu am reusit nicicum,nici cu clemele speciale cu care am mai scos casetofoane de tipul acesta de la alte masini.se poate sa fie prins si in spate de surubul acela central? nu prea am acces acolo. mai are cineva acest model sau eventual o schema cu mufele din spate ,pe google am cautat,dar cam degeaba. Link spre comentariu
mircea626 Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 sper ca stii ca acest tip de cd are cod si daca ii decuplezi alimentarea iti va cere codul respectiv.mai mult ,decodarea lui nu este chiar asa simpla.. Link spre comentariu
cipry Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 sal.asa e ,are cod si din pacate eu nu il stiu.de asta caut pe cineva care are modelul acesta sa imi spuna daca stie ce mufe are in spate.daca nu are ceva intrare auxiliara (gen cd changer) si eventual iesire de subwoofer atunci il dau jos si cumpar alt HU.oricum ar fi caut pe cineva sa il si decodeze,nu e prea complicat doar ca nu am programator pt tipul acesta procesor . Link spre comentariu
mircea626 Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 sal.asa e ,are cod si din pacate eu nu il stiu.de asta caut pe cineva care are modelul acesta sa imi spuna daca stie ce mufe are in spate.daca nu are ceva intrare auxiliara (gen cd changer) si eventual iesire de subwoofer atunci il dau jos si cumpar alt HU.oricum ar fi caut pe cineva sa il si decodeze,nu e prea complicat doar ca nu am programator pt tipul acesta procesor .bine..daca nu e asa prea complicat cum zici,te rog sa-mi zici si mie cum ai sa faci.multumesc Link spre comentariu
cipry Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 procedeul in sine nu e complicat,ceea ce nu am e programatorul cu care sa citesc procesorul tms370.dupa descarcarea hexului poti deduce destul de usor codul aparatului sau il rescri cu un soft la care ii stii codul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum