Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bruiaj gsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schukaru

3

• pisoiu

1

• rimache

1

• tv1

1

Top autori în acest subiect

in privinta legalitatii nu am de ce sa imi fac griji va fi folosita intr-un loc unde este interzisa folosirea telefoanelor mobilein afara te textul legii o sa mai vina si niste aprobariasa ca schemele pot sa curgamultumesc

Link spre comentariu

in privinta legalitatii nu am de ce sa imi fac griji va fi folosita intr-un loc unde este interzisa folosirea telefoanelor mobilein afara te textul legii o sa mai vina si niste aprobariasa ca schemele pot sa curgamultumesc

Interdictia folosirii telefoanelor mobile si emisia intr-o banda alocata, fara autorizatie sunt doua chestii total diferite. Singura aprobare care iti da dreptul sa emiti in banda GSM este licenta GSM./pisoiu
Link spre comentariu

mai oameni buni voi nu intelegeti ca in Romania exista locuri unde folosirea telefoanelor mobile este interzisa prin legeo jucarie de bruiat ar fi usor de cumparat sa incercat si chestia asta dar aceasta chestie care brueaza emite niste radiatii electromagnetice si nu cred ca ar fi toata lumea de acord sa fie radiata/costul aparatului ar fi infim pe langa costul sporului de antena care se va plati tuturor pe aceast aparat/in concluzie il radieizi ii platesticel ma folositor ar fi un aprat care sa detecteze telefoanele, ca un detector de metele, astfel vom scapa de radiatile permanente daca aveti o astfel de schema mi-ar fi folositoare/ideal ar fi ca montajul sa functioneze si atunci cand telefonul este inchis

Link spre comentariu

Pai 900Mhz Orange si Vodafone,1800 Mhz Cosmote..450 mhz(nu stiu sigur,vechiul telemobil asta folosea) Zapp..Si vor mai fi si alti operatori in curand!Romtelecom au castigat o licenta pt GSm si RCS/RDS au luat si ei o licenta 3G..in curand toti vor migra spre 1800 Mhz

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări