Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stergator de parbriz Passat disel"99

Vizitator

Postări Recomandate

Daca ma puteti ajuta ,dintro data stergatoarele de parbriz nu mai funtioneaza am ver.fusibilul e ok ,pompa care spala parbrizul in schimb funtioneaza ok. si de la acelasi buton..(maneta)...nu inteleg. daca cineva are vreo idee il rog sa ma ajute.....!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ala micu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator sorin6

Daca la borna de intrare a mecanismului stergatorului ai curent (12V) atunci cand maneta e actionata, este contactul din interiorul mecanismului cre e dus... este pana cea mai frecventa la stergatoare... E ceva care seamana cu periuta unui motor de curent continuu, care "calca" pe un contact...Daca nu ai tensiune, cauti in amont (fire, releu, etc...)

Link spre comentariu

Din pacate ,motorul de sterg. e in o zona neaccesibila sau asa mise pare mie,......putin probabil sa ma lase periile sau asa ceva la o masina in care totul e perfect...sigur are un releu ceva am vazut in spatele blocului de siguranze ceva relee care o fi.? sig. are mi se pare 15A si comut. nu comanda direct ca are fire subtiri bo mai vedem......

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Pai... totul e perfect mai putin stergatorul... :smt025 Elimina cauzele "accesibile" (fire, releu, sigurante...) , pana la urma tot la demontaj cred ca ajungi... :smt009

Link spre comentariu

verifica sigurantele,la mine la un renault pentru stergator am 2 sau 3 siguranteuna este pt motor si spalator ,si una pentru 12v permanent la unul din contactele reductorului care impune motorului sa se opreasca jos prin releutotusi daca spalatorul merge cred ca este totusi de la motorsucces

Link spre comentariu

verifica sigurantele,la mine la un renault pentru stergator am 2 sau 3 siguranteuna este pt motor si spalator ,si una pentru 12v permanent la unul din contactele reductorului care impune motorului sa se opreasca jos prin releutotusi daca spalatorul merge cred ca este totusi de la motorsucces

Ce sa zic pe capacul sig. e un singur fusibil pt. stergator ,mersi pt .sfaturi ,mai incerc si miine daca nu (pt ca au inceput si sa mai ploua si e tare aiurea fara...) ma duc la concesionar sa vedem ce gasesc baietii.
Link spre comentariu
Vizitator tataielectronicus

La PASSAT se obtureaza scurgerea apei care este sub b :weedman: aterie si motorasul de stergator sta in apa si se duceee la padure probeaza motorasul separat de masina,il scoti afara si il probezi,pct 2 verifici camele ce reseteaza pozitia motorului,le gasesti in cutiuta circulara de langa motor,BAFTA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări