cburlea Postat Martie 12, 2005 Partajează Postat Martie 12, 2005 am fost la un magazin sa iau un woofer, de diam mai mic (100 mm)... nu zimbiti... cel putin asa scria pe el langa pret... problema e de fapt alta... cine era acolo mi-a spus ca diful e de medii :shock: desi la caracteristici spunea clar 56Hz-6000Hz (avea aproape toti parametri t/s) si nu avea camera de compresie asa cu are middrange-ul... in comFuzie de ce mi-a spus ca woofer=medii :shock:? am cautat definitii pe mai multe site-uri> toate la fel subwoofer 20-80Hz woofer400-500/medii pana la 2000 Hz si tweeterul de la 2000 Hz - 20000 Hz (ba chiar am vazut si 21000Hz) unul dintre site-uri ar fi si http://www.audiovideo101.com/dictionary ... naryid=423 deci care-i adevarul? multumesc pentru rabdare :oops: Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 pai poate ca scoate si bas...dar cum e asa mic si amarat va suna incet, dar pt medii il poti folosi mai bine, nu il forjezi asa tare ca si cu bassul Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 15, 2005 Partajează Postat Martie 15, 2005 Difuzorul este un mid-woofer si poate fi folosit de exemplu pt incinte satelit impreuna cu o inalta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum