Cobra Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 am un multimetru MY 64 si sa stricat :toimonster: . am legat ampermetru la o sursa reglabila . si am uitat sa mai decuplez ampermetru si am mutat pe scala de termometru si cu sonda am pus pe un tranzistor care nu era izolat de radiator. si a puscat aparatu. nu mergea V~ si termometru. am desfacut am pus alte piese noi. erau 3 rezistente puscate. dupa ce leam schimbat toate bune si frumoase. dau sa masor niste rezistente si surpriza pe orice scala in afara de 200ohmi si 2K imi arata 10K cu sondele in aer. daca scurtcircuitez im arata 0. dar daca pun o rezistenta numa valoarea ei nu indica. ce so fi intamplat? :prayer: Link spre comentariu
vio2007 Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 schema MY 64 : http://www.ddrservice.info/download/Measurement%20instrumentation/multimeters/mastech/mastech_my-64.zip.html Link spre comentariu
Cobra Postat August 29, 2008 Autor Partajează Postat August 29, 2008 problema rezolvata. se poate inchide Link spre comentariu
geoky Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 problema rezolvata. se poate inchidepai spune-ne si noua ce "ai rezolvat" ? sau e secret profesional ? Link spre comentariu
Kaitou Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 vreau sa stiu si eu ce valoare are c24? (pico, nano?) Link spre comentariu
geoky Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Din cate vad eu in schema electrica ,C24 are 22pF... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum