Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Service menu pt Daewoo CP 375 S-N

Vizitator vasea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

12

• dan cod

9

• geoky

6

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc celor care au atasat aceste dumpuri. Am incarcat cate o memorie cu ele si maine seara vin cu rezultatul ( am uitat sa specific ca nu-i vorba de defectiune pe cadre, ceea ce nu era exclus deoarece am incarcat doua memorii cu doua dumpuri gasite pe net de la alte CP375-uri si am constatat urmatoarele: cu ambele, centrarea pe cadre se corecteaza perfect, dar dimensiunea este anapoda si anume, cu un dump, dimensiunea cadre este prea mica, iar cu celalalt, este prea mare ).Ca-n filme se intampla. :rade:

Link spre comentariu

Cu tvul in fata si cu multa rabdare s-ar putea rezolva.Se cauta adresa din dump care este cu dimensiunea si se modifica cu interfata.Asa am gasit eu la sasiul asta adresa cu volumul ,defect tipic la ele.

Link spre comentariu

Va salut! Domnule Dan am un vecin care detine un tv daewo echipat cu acest sasiu care are probleme cu sonorul, am rugamintea sa-mi spuneti adresa din dump si unde trebuie sa modific pentru ca reglarea sonorului sa se poata face corect sau un dump bun. Va multumesc!

Link spre comentariu

Cam asta ar fi.Succes.Pe randul 0000100 prima si a saptea adresa este partea de sunet 00 1 2 3 4 5 60000100 4B XX XX XX XX XX 0A-volum defect0000100 0E XX XX XX XX XX 0B-volum ok

Link spre comentariu

Buna seara. Am incarcat niste memorii cu toate dumpurile postate mai sus si cel care se apropie de adevar este cel postat de domnul dancod. Am uitat sa spun ca si la acest tv era problema cu reglajul de volum sunet. Sustin si eu ideea cu schimbarea memoriei ( hard vorbim ) deoarece a fost cam incapatanata ( mi-a dat uneori erori si la citire si la scriere ). Vreau sa subliniez faptul ca defectul cu sunetul este un defect tipic la acest sasiu, sau mai este un defect tot tipic ( OSD-ul volumului " tremura " sau cand apare cand dispare ). Aceste defecte iti spun sa reincarci memoria ca dumpul este alterat. Mai toate aceste TV-uri care au venit cu traful de linii pocnit a trebuit sa intervin asupra memoriei, dar asta-i primul care nu se " pupa " centrarea pe cadre. La celelalte TV-uri s-au incadrat corect dimensiuni, centrari, etc. Asta-i mai incapatanat. :rade:Mii de multumiri domnilor. Vad ce fac cu centrarea pe cadre, ( am o promisiune. Poate imi da un coleg imprumut o telecomanda cu SAA ). Este cat de cat acceptabila centrarea pe cadre cu dumpul de la dancod. Fata de cum era, " bogda prostii si o lumanare aprinsa ". :rade:

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Buna ziua stimati colegi. Este vorba de un TV Panasonic sasiu identic CP375, numai ca procesorul difera si automat si softul. Mi-a venit cu traful de linii strapuns ( vechea poveste la acest sasiu ). I-am pus traful FBT7880 si i-am schimbat tot ce este cond cu ESR-ul marit pe partea primara a sursei, pe stabilizatoare si pe recuperatele din trafo linii. Pe secundarele sursei nu am gasit conzi cu ESR-ul mare. Defectul in momentul de fata este ca la un nivel de alb al imaginii mai crescut, incepe sa scada tensiunea B+ ( se micsoreaza dimensiunile pe linii si cresc pe cadre ). Am incercat sa micsorez screenul intr-o anumita limita dar defectul nu a disparut in totalitate. Am o nelamurire:

-este normal ca aceasta sursa sa nu tina pe bec de 100W? Am incercat sa cuplez becul si dupa ce am bagat tv-ul in priza si tot nu tine.

Ce-i drept, nu am masurat eventual si circuitul ABL din traf pana in jungle. L-am pus in probe si acum lucrez la altceva. Cand ii va veni randul, o sa iau la bani marunti eventual si circuitul ABL.

Orice idee este binevenita.

Multumesc.

Link spre comentariu

Buna seara stimati colegi. Cred ca o sa pun de proba un traf de linii universal. Am in atelier unul care il tin de probe, apoi postez rezultatul. Este vorba de " jucaria " din poza din attach.

post-179081-0-04269300-1478383439_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări