Vizitator vasea Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Cum se poate accesa meniul de service al unui TV Daewwo model 21T5T ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
mircea626 Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 de ce nu vrei sa dai niste amanunte despre el?sasiu,eventual procesor,etc..??de ce nu citesti regulamentul?pentru ca e mai usor sa plesnesti o intrebare,ca doar se gasesc prosti sa caute pentru tine :smt021 Link spre comentariu
Vizitator vasea Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 de ce nu vrei sa dai niste amanunte despre el?sasiu,eventual procesor,etc..??de ce nu citesti regulamentul?pentru ca e mai usor sa plesnesti o intrebare,ca doar se gasesc prosti sa caute pentru tine :smt021Stimate Domnnule mircea626, Sasiul televizorului l-am precizat in continutul subiectului topicului.Modelul televizorului este precizat in text. Daca aceste doua informatii nu sunt suficiente, reformulez rugamintea astfel : " imi poate cineva spune cum anume accesez service menu al unui procesor SDA 5255 A035 ?" Si inca ceva : am pus o intrebare, n-am cerut niciunui membru al comunitatii electronistilor sa-mi rezolve problema. Link spre comentariu
belowsky Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Doar cu telecomanda "service" poti intra ,sau in rev. Depanatorul nr:22 este dat o alta solutie cu o telecomanda cu ci.saa3010 Link spre comentariu
mircea626 Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 de ce nu vrei sa dai niste amanunte despre el?sasiu,eventual procesor,etc..??de ce nu citesti regulamentul?pentru ca e mai usor sa plesnesti o intrebare,ca doar se gasesc prosti sa caute pentru tine :smt021Stimate Domnnule mircea626, Sasiul televizorului l-am precizat in continutul subiectului topicului.Modelul televizorului este precizat in text. Daca aceste doua informatii nu sunt suficiente, reformulez rugamintea astfel : " imi poate cineva spune cum anume accesez service menu al unui procesor SDA 5255 A035 ?" Si inca ceva : am pus o intrebare, n-am cerut niciunui membru al comunitatii electronistilor sa-mi rezolve problema.imi cer scuze,nu am fost atent la titlul topicului ci numai la continut.mea culpa :smt021 Link spre comentariu
tv1 Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Daewoo 20Q1T sasiu CP375_meniu service link Daewoo model 21Q1_CP375 link Link spre comentariu
Vizitator vasea Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Multumesc tuturor celor care mi-au pus la dispozitie informatiile necesare.Pentru a evita redundarea informatiei consider ca este bine de prezentat o modalitate de cautare avansata. La cele aproximativ 4 000 topicuri nr paginilor e undeva in jur de 800. Parcurgerea lor in cazul unei conexiuni slabute este mare consumatoare de timp. Modalitea care am gasit-o eu e aceea de a sorta alfabetic topic-urile in ideeea de a te focaliza pe subiectul cautat, dar nu totdeauna solutia are succes, aceeasi problema poate fi formulata in mai multe moduri. Exemplu : Ajutor !!! - menu service Daewoo....., Daewoo- menu service...., Service menu Daewoo.... , etc. Cautarea pe cuvinte cheie pare a fi o solutie. Nr topicurilor va creste cu fiecare zi. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Sus de tot in orice pagina elforum (la acelasi nivel cu bannerul cu reclama metrafo) gasesti in dreapta pozei o casuta unde scrii ce vrei sa cauti, casuta aia sub care scrie "Cautare avansata".Bifezi "www.elforum.info", nu lasi bifa pe "Web" asa cum e implicit, scrii in casuta "Daewo meniu" sau ce vrei sa cauti si dai Enter de la tastatura sau apesi pe "Cautare avansata".In felul asta cauti cu Google ce vrei dar numai in elforum, nu prin tot internetul. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Buna seara tuturor. Am primit si eu un asemenea TV la reparat. Defect " prietenul " HR7880. Zis si facut. L-am inlocuit, totul a mers struna, dar m-a desumflat ca l-am vazut si cu linearitatea pe cadre la pamant. Am incercat mai multe dumpuri, se apropie de adevar si nu prea. Acum, am niste nelamuriri si anume:1. n-am inteles bine la ce scrie in revista depanatorul nr. 22 si anume: cu intratul in service, pasii respectivi ii fac cu telecomanda originala sau cu o telecomanda speciala? 2. daca se intra cu telecomanda originala in service ( conform pasilor din depanatorul 22 ), stie cineva daca merge si cu clonele chinezesti? 3. si o ultima intrebare: nu mai stiu care sunt telecomenzile echipate cu SAA3010 ( cumva cele pentru procesorul PCA84C640-030 - ex. Goldstar CKT2190 )? Nu mai stiu.P.S. N-am mai patit niciodata asemenea gainarie. La toate care am schimbat trafo linii si am reprogramat si memoria, geometria rastrului a fost ok. Asta e mai cu mot si se incapataneaza.Cam asta e.Of, si oboseala isi spune cuvantul ca am alergat si azi ca un ogar. Am uitat sa spun:Procesor SDA5255 - A012Am tras un ochean si aici viewtopic.php?t=22906 la ce a zis domnul Tavi si sunt total derutat. Cu ce telecomanda de Philips a spus ca merge, bunica stie. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Da deci telecomenzile cu saa3010 sunt originalele vechi de goldstar cu pca.Mai erau de samsung,megavision,etc care erau cu acest ci.Una din aia trebuie modificata ca si in revista pentru service. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Da deci telecomenzile cu saa3010 sunt originalele vechi de goldstar cu pca.Mai erau de samsung,megavision,etc care erau cu acest ci.Una din aia trebuie modificata ca si in revista pentru service.Bun, dar clonele chinezesti nu cred ca sunt echipate cu SAA3010. Ce-i drept, n-am desfacut vreo clona chinezeasca a telecomenzii de goldstar. Am adus la comanda pentru clienti, dar n-am desfacut sa vad.Ce ziceti, asa sa fie? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Sigur clonele china nu sunt cu saa3010 deci trebuie cautata o telecomanda veche si modificata aia. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Naspa maria ta. Bunelu mai gaseste originala. In linkul de mai sus, domnul Tavi a spus de o telecomanda de philips. Care o fi aia, bunica stie.? Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 pana gasiti o telecomanda incercati si acest dump pt cp375s-procesor cu terminatia a012 dar parca pt 20".dumpul acesta a fost testat de mine cu succes in tv-ul de mai jos:viewtopic.php?f=17&t=46755&hilit=+cp375s Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Naspa maria ta. Bunelu mai gaseste originala. In linkul de mai sus, domnul Tavi a spus de o telecomanda de philips. Care o fi aia, bunica stie.?probabil tot ceva cu SAA3010 zicea si Tavi.Am atasat si eu un dump. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum