Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce simulator este mai bun ?

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

1

• cirip

1

• habarnam

1

• sborkuti

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sergiu_q

Hspice---cel mai bun pentru analog & mixed signalSpectre----oleaca mai prost decat Hspice , in cazul modelelor mai mari , adica are probleme de convergentaSpectre RF ...cam cel mai bun pentru semnal mic rfEldoRf---aproximativ la fel de bun ca si SpectreRFOrcad Psice ---bunicel dar totusi mult mai apropiat pentru uz didactic ...are o chestie faina care il face mai rapid decat Hspice la simularea oscilatoarelor, adica face startarea mai rapid Eldonet ----mi sa parut mult mai prost decat Pspice din orcad la capitolul simulare dar e mult mai complex si poate face multe chestii pe care P spice nu le stie .Am incercat mai multe simulatoare dar nu am lucrat cu ele ca stiu prea multe despre ele sau sa le pot compara cu cele de mai sus si cu care lucrez destul de mult

Link spre comentariu

Nu stie careva unde gasesc un simulator FREE/DEMO care sa si mearga?Am incercat cu multisim8. Intai versiunea student care nu m-a lasat sa fac nimic cu el - stie sa simuleze doar tutorial-urile cu care vine. Si versiunea demo, care a mers fix 2 zile :evil: desi scrie ca ruleaza 45.so... please help!!!!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări