nickrvl Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Am Eagle 5.00 varianta limitata, si am probleme cu Pov-Ray in sensul ca i-mi da eroare atunci cind incarc un fisier "pov":Sch.zip[/attachment]Un pic de ajutor va rog. Link spre comentariu
Blind Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Intra pe www.cadsoft.de si ia ultima versiune, 5.2. Poate scapi de eroare... Link spre comentariu
nickrvl Postat August 29, 2008 Autor Partajează Postat August 29, 2008 Intra pe http://www.cadsoft.de si ia ultima versiune, 5.2. Poate scapi de eroare... Nu merge, mama ei de eroroare, totusi nu vrea cineva sa incerce fisierele de mai sus? astfel sa ma convig unde e eroarea, la Eagle sau Pov? :smt024 Slava Domnului, am gasit, pur si simplu trebuiesc copiate toate fisierele cu extensia INC din C:\Program Files\Eagle\ulp\Eagle3D\povray\ in Pov-Ray subdirectorul INCLUDE, si mergeeeeee :supz: Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Intra pe http://www.cadsoft.de si ia ultima versiune, 5.2. Poate scapi de eroare... Nu merge, mama ei de eroroare, totusi nu vrea cineva sa incerce fisierele de mai sus? astfel sa ma convig unde e eroarea, la Eagle sau Pov? :smt024 Slava Domnului, am gasit, pur si simplu trebuiesc copiate toate fisierele cu extensia INC din C:\Program Files\Eagle\ulp\Eagle3D\povray\ in Pov-Ray subdirectorul INCLUDE, si mergeeeeee :supz:Si la mine aceiasi eroare, am copiat si eu dar tot nu merge, am Eagle 5.7.0 versiunea profesionala, si povray 3.6 si nu gasesc ce sa ii fac, ma poate ajuta cineva?Multumesc. Link spre comentariu
script22 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 aceiasi eruare o primesc rezolvare intra in eagle 3d dai seach dupa toolsla mine de exemplu fisieru se afla aici D:\Program Files\EAGLE-5.9.0\ulp\Eagle3D\povrayacm cand salvezi fisieru pov il salvezi in acelasi director cu fisieru tools.iniintrii in pov ray open alegi fisieru run si totu e okacm zimi cum fac daca vreau sa adaug componente in schema si sa zicem ca cablaju e facut cum fac sa scap de eruare ca cele 2 fisiere nu sunt la fel ex in proteus daca modificam o conexiune automat o modifica si in pcb cand intru in pcb imi da eruare no backword will be permited run DRC Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Buna seara. Am vazut ca este posibil ca sa faci cu Eagle3D si Povray, chiar si animati, dar nu am gasit nici un tutorial, ma poate ajuta cineva sa dezleg acest "mister"???? ce setari trebuie facute? Priviti si o demonstratie superba.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum